پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ دی ۱۳۸۷، ۱۱:۰۲

تکمیل طرحهای نیمه کاره آب گلستان نیازمند اعتبار است

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی استاندار گلستان بر لزوم تکمیل طرحهای نیمه کاره آب استان تاکید کرد و گفت: تکمیل این طرحها نیازمند اختصاص اعتبار است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عباس نیاوند صبح شنبه در نشست با کارشناسان آب منطقه‌ای گلستان افزود: برای تکمیل این طرحهای نیمه کاره به اعتبار لازم نیاز است و تامین آن باید در دستور کار قرار گیرد.

وی اظهار داشت: توسعه زیرساختها با احداث سدها و آب بندانهای جدید موجب پیشگیری از خسارتها می شود و باید با اطلاع‌رسانی و آموزش در زمینه مدیریت مصرف آب فرهنگسازی شود.

وی خاطرنشان کرد: روشهای پیشین مصرف آب به ویژه در بخش کشاورزی پاسخگوی نیازهای کنونی نیست و نیازمند بهره برداری علمی از منابع آبی هستیم.

به گفته نیاوند، با توجه به اهمیت منایع حیاتی آب در توسعه باید رویکرد و افق کار مسئولان در این بخش روشن شود و برای ذخیره ‌سازی و نحوه مصرف آب در بخشهای مختلف برنامه ریزی شود.

معاون برنامه ریزی استاندار گلستان بیان داشت: تامین آب اراضی کشاورزی موجب ایجاد اشتغال و افزایش تولیدات این بخش و رونق صنایع وابسته می‌شود و برای صرفه جویی و مدیریت در مصرف آب باید کارهای اساسی صورت گیرد.

وی از مسئولان شرکت آب منطقه‌ای گلستان در مدیریت منابع آب در خشکسالی سال زراعی گذشته‌ قدردانی کرد.

استان گلستان سالانه به پنج میلیارد مترمکعب آب نیاز دارد که اکنون بیش از دو میلیارد مترمکعب آن تامین می شود.

کد خبر 806625

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha