پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ دی ۱۳۸۷، ۱۴:۱۰

گزارش مهر/

تور کنسرت "اشتیاق" از قزوین آغاز شد

تور کنسرت "اشتیاق" از قزوین آغاز شد

دومین شب کنسرت گروه موسیقی "اشتیاق" با آواز علیرضا قربانی شامگاه گذشته در مجموعه فرهنگی ورزشی کوثر قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دربخش نخست این کنسرت که با استقبال مردم هنر دوست شهر قزوین مواجه شد ابتدا پیش درآمد در نوا و در  ادامه ضربی نهفت و قطعه موج ساخته علی قمصری و همچنین تصنیف "ماه رویان" اجراشد.

بخش دوم این کنسرت به گزیده ای از اجراهای گروه موسیقی اشتیاق در فستیوالهای خارج و کنسرت تهران اختصاص داشت ؛ "پریزاد"، "غلام قمر" و " درعاشقی" از جمله تصانیفی با استفاده از اشعار مولانا بود که اجرا شد؛ همچنین تصنیف "موج" از ساخته های علی قمصری از آثار اجرا نشده این گروه موسیقی بود که به روی صحنه رفت.

علیرضا قربانی درخصوص کم و کیف اجرای این کنسرت گفت : گروه به لحاظ کیفی اجرای خوبی داشت و خوشبختانه علاقمندان به موسیقی ایرانی از این کنسرت راضی بودند در واقع موفقیت در اجرای این کنسرت انگیزه خوبی برای ادامه کنسرت های گروه"اشتیاق" در سایرشهرستان ها شد.

در کنسرت گروه اشتیاق در قزوین اسحاق چگینی نی، نوشین پاسدار عود، شروین مهاجر و سامان صمیمی کمانچه، رشید کاکاوند تمبک،علی قمصری تار ومصباح قمصری کمانچه باس و دمام نواختند.

 

کد خبر 806974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha