به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، محمد حسن پراور بعداز ظهر امروز در نشست روابط عمومیهای هرمزگان اظهار داشت: شمار روزنامه ها و هفته های محلی استان هرمزگان طی سه ساله اخیر بیش از دو برابر شده است و دولت نیز بر لزوم افزایش این میزان از رسانه های مکتوب در استان تاکید دارد.
وی گفت: نباید ساختار روابط عمومیها قائم به شخص باشد که با رفتن یک فرد از مجموعه یک روابط عمومی به طور کلی کار در آن حوزه تعطیل شود.
پراور با تاکید بر لزوم تزریق نیروی تخصص دیده در بدنه رسانه های محلی و روابط عمومی های دستگاهها، ادامه داد: موقعیت مرزی استان هرمزگان و سیل برنامه های متعدد بیگانگان برای به استضعاف کشانیدن ملت ایران، رسالت رسانه های محلی و نمایندگان خبرگزاریها در استان را سنگین تر کرده است.
رئیس شورای اطلاعرسانی استانداری هرمزگان افزود: در سی سالگی انقلاب اسلامی، از روابط عمومی ها انتظار می رود با همت هر چه تمامتر وارد عرصه اطلاعرسانی شوند و دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی تاکنون را که نتیجه تلاش هزاران مدیر در عرصه های مختلف بوده به نمایش عموم بگذارند.
وی از مدیران دستگاهها نیز خواست تا با میدان دادن هر چه بیشتر به روابط عمومی ها، آنها در حد و اندازه های واقعی دیده و با برخی ملاحضات مانع از خدمت رسانی آنها نشوند.
نظر شما