"داود شهاب" سخنگوی جنبش جهاد اسلامی فلسطین که از غزه با مهر سخن می گفت ضمن تاکید بر این مسئله افزود : زمانی که مصر اجازه داد لیونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی از این کشور با آن وقاحت به مقاومت حمله کند بی تردید در این جنایت مشارکت فعالی دارد.
به گفته شهاب دیدار وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی از خاک مصر و موافقت قاهره با سرکوب و ریشه کنی مقاومت، برای اینکه بدانیم قاهره تا چه حد در جنایات صهیونیستها در غزه شریک است، کافی می باشد.
وی در ا دامه گفتگوی خود افزود : آنچه که ما اکنون در غزه شاهد آن هستیم جنگی واقعی و به تمام معنی برای ریشه کنی مقاومت و به زانو در آوردن ملت فلسطین است. این سیاستی است که صهیونیستها سالهای متمادی آنرا در پیش گرفته اند، گرچه اکنون سهم عمده ای از این سیاست متوجه غزه است اما در واقع این تمام ملت فلسطین است که در معرض این ریشه کنی قرار گرفته است.
سخنگوی جهاد اسلامی در ادامه گفت : صهیونیستها سعی کردند تا غزه را از بقیه جهان منزوی سازند تا بتوانند به راحتی در مقابل مقاومت آن قرار گیرند پس باید تمامی احاد ملت اسلامی در سرتاسر گیتی برای یاری این ملت به پا خیزند و به این ملت در معرض قتل و عام یاری برسانند.
وی خطاب به احزاب و شخصیت های جهان عربی و اسلامی هم تاکید کرد : احزاب و شخصیت های مدنی جهان اسلامی وعربی باید موضع شجاعانه ای در برابر سکوت رژیم های سیاسی عربی بگیرند. و رژیم های عربی هم باید موضع واقعی خود را آشکار کنند و بگویند واقعا با چه طرفی هستند و در این کارزار در کدام طرف موضع گرفته اند.
نظر شما