به گزارش خبرنگار مهر در مشهد سید محمد طباطبایی ظهر امروز در پنجاه و هشتمین جلسه علنی شورای شهر مشهد افزود: در این جلسه به شهرداری مشهد اجازه داده شد میزان کمک ماهیانه به ستاد نماز جمعه را به مبلغ 7 میلیون ریال افزایش داده و منابع آن را از محل اعتبارات مربوطه تامین و پرداخت نماید.
وی در رابطه با بکارگیری نیروهای انتظامی جهت نظارت بر ساخت و سازهای غیر مجاز در منطقه 3 نیز گفت: بر اساس رای اعضا شورای شهر شهرداری مشهد موظف شده به منظور نظارت بر اجرای قرارداد ضمن ارائه گزارش عملکرد نیروی انتظامی پس از اتمام این قرارداد جهت سال 88 لوایح خود را در قالب یک برنامه جامع و کامل تا قبل از پایان سال 87 به شورای اسلامی شهر ارائه نماید.
وی در ادامه از تصویب طرح جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز قبل از شکل گیری اولیه ساختمان خبر داد و افزود: بر اساس این طرح شهرداری مشهد موظف است از ساخت و سازهای غیر مجاز در مرحله شکل گیری اولیه وارد عمل شده و از ادامه فعالیت آن جلوگیری کند و مالک را موظف نماید نسبت به برش ستونها و مازاد تراکم اقدام کند.
طباطبایی در پایان از تاخیر تصویب طرح تاسیس شرکت منوریل خبرداد و افزود: علاوه بر این طرح رسیدگی به طرح مرتبط با انجام نماسازی خیابانهای منتهی به حرم مطهر امام رضا (ع) نیز به تاخیر افتاد.
شهرار مشهد نیز در جلسه شورای شهر گفت: مسئولان شهرداری به عنوان یک خدمتگزار حق دسته بندی مردم را ندارند.
سید محمد پژمان افزود: علی رغم این موضوع که هر فردی دید و نگاه سیاسی مشخصی دارد اما شهرداری به عنوان خانه دوم مسئولانش نمی توانند نظرات سیاسی خود را به عرصه ظهور بگذارند.
وی با بیان این مطلب که اجازه سیاست بازی در شهرداری را به کسی نمی دهیم گفت: حق نداریم خانه مردم را در عرصه کشمکش های سیاسی کنیم و افرادی که به این امر توجه نداشته باشند شایسته همکاری نیستند.
وی با اشاره به معاونت فرهنگی شهرداری نیز عنوان کرد: شان این معاونت سیاستگذاری و برنامه ریز است و قرار نیست جایگزین کسی و یا جایی شده و قصد موازی کاری داشته باشیم.
وی افزود: قصد ما تقویت فعالیتهای فرهنگی و بهره مندی از طرفیت کسانی است که در این زمینه حضور دارند.
وی در رابطه با وضعیت بیلبردهای سطح شهر نیز گفت: مزایده آن تا آخر این هفته برگزار خواهد شد.
نظر شما