به گزارش خبرنگار مهر در اراک، کامران باقری لنکرانی بعد ازظهر امروز در جمع روسا، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: برای رفع این معضل باید اعضای هیئت علمی با راهکارهایی تشویق به حضور در استان مرکزی کرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: کمبود فضای بهداشتی و بیمارستانی در استان مرکزی از مهمترین مشکلات و چالش های بخش بهداشت و درمان استان مرکزی بوده است.
کامران باقری لنکرانی افزود: دانشگاه علوم پزشکی اراک از توانمندی های بالایی برای توسعه یافتگی برخوردار است که با افتتاح بیمارستان امیرالمومنین(ع) بخشی از مشکلات بهداشتی و درمانی استان حل و امکانات لازم برای تحصیلات آموزشی پزشکی در استان فراهم خواهد شد.
وی دانشگاه علوم پزشکی را مستعد و آماده توسعه دانست و عنوان کرد: در صورت حمایت مسئولان استان واحدی بین لمللی برای افزایش تعداد دانشجو و ارتقای ضریب علمی راه اندازی شود.
باقری لنکرانی تصریح کرد: این دانشگاه در بخش های نرم افزاری، نیروی انسای، تجهیزات علمی و آموزشی نسبت به گذشته از رشد چشمگیری داشته است.
نظر شما