پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ دی ۱۳۸۷، ۱۸:۲۳

لنکرانی:

نزدیکی به تهران علت رکود دانشگاه علوم پزشکی اراک است

نزدیکی به تهران علت رکود دانشگاه علوم پزشکی اراک است

اراک - خبرگزاری مهر: وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی مهمترین علت رکود دانشگاه علوم پزشکی اراک را همجواری اراک با تهران و تمایل حضور اعضای هیئت علمی در تهران عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، کامران باقری لنکرانی بعد ازظهر امروز در جمع روسا، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: برای رفع این معضل باید اعضای هیئت علمی با راهکارهایی تشویق به حضور در استان مرکزی کرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: کمبود فضای بهداشتی و بیمارستانی در استان مرکزی از مهمترین مشکلات و چالش های بخش بهداشت و درمان استان مرکزی بوده است.

کامران باقری لنکرانی افزود: دانشگاه علوم پزشکی اراک از توانمندی های بالایی برای توسعه یافتگی برخوردار است که با افتتاح بیمارستان امیرالمومنین(ع) بخشی از مشکلات بهداشتی و درمانی استان حل و امکانات لازم برای تحصیلات آموزشی پزشکی در استان فراهم خواهد شد.

وی دانشگاه علوم پزشکی را مستعد و آماده توسعه دانست و عنوان کرد: در صورت حمایت مسئولان استان واحدی بین لمللی برای افزایش تعداد دانشجو و ارتقای ضریب علمی راه اندازی شود.

باقری لنکرانی تصریح کرد: این دانشگاه در بخش های نرم افزاری، نیروی انسای، تجهیزات علمی و آموزشی نسبت به گذشته از رشد چشمگیری داشته است.

کد خبر 807936

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha