پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ دی ۱۳۸۷، ۱۳:۰۵

یک میلیارد ریال کالای قاچاق در گمرکات گلستان شناسایی شد

یک میلیارد ریال کالای قاچاق در گمرکات گلستان شناسایی شد

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل گمرکات گلستان گفت: بیش از یک میلیارد و 103 میلیون و 956 هزار ریال پرونده کالای قاچاق طی سال جاری در گمرکات این استان شناسایی و تشکیل شد.

شهریار شهریاری در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود:  در این زمینه 32 پرونده قاچاق کالا در این گمرکات تشکیل شد و برای صدور حکم به مراجعه قضایی معرفی شد.

وی اظهار داشت: این شمار پرونده از نظر تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل 28 درصد افزایش و از نظر ارزش 60 درصد کاهش را نشان می دهد.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت 74 هزار مسافر از گمرک اینجه برون تردد داشته اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 26 درصد کاهش داشته است.

به گفته شهریاری، عمده کالاهای همراه مسافر ورودی به شکور شامل متقال، روفرشی، پتو، چینی آلات، انواع ظروف استیل، پارچه، لیوان، البسه و روسری بوده است.

مدیرکل گمرکات گلستان بیان داشت: همچنین در این مدت 238 هزار و 490 کیلوگرم کالا به ارزش 910 437 دلار تحت رویه صادرات چمدانی از گمرک مرزی اینجه برون به خارج از کشور صادر شده  که از نظر حجم 32 درصد کاهش و از نظر ارزش 26 درصد افزایش داشته است.

وی یادآور شد: این کالاها شامل انواع خشکبار، گل مصنوعی، تنور گازی، بلورجات، پشتی، لواشک، پفک، نوشمک، موکت، مایع ظرفشویی، آبلیمو وغیره بوده است.

وی میزان صادرات این استان در سال جاری را بیش از 90 میلیون کیلوگرم کالا اعلام کرد.

چهار مبادی صادراتی در استان گلستان فعال است.

کد خبر 808159

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha