پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ دی ۱۳۸۷، ۱۷:۲۵

یک هزار پلیس یار محرم در استان سمنان فعال می شوند

سمنان - خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی قرماندهی انتظامی استان سمنان از فعال شدن یک هزار پلیس یار محرم برای برقراری نظم و انضباط در دستجات عزاداری محرم استان سمنان خبر داد.

سرهنگ حجت الله واعظی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان گفت: نیروی انتظامی به منظور افزایش تعامل با هیئتهای مذهبی و برقراری نظم و انضباط بیشتر در دستجات عزاداری در دهه اول محرم اجرای طرح پلیس یاران محرم را در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: در اجرای این طرح از هر هیئت سه تا پنج نفر به عنوان رابط هیئت با کلانتری محل تعیین شده و به عنوان پلیس یاران محرم بکارگیری می شوند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان خاطرنشان کرد: پلیس یاران محرم نیروی انتظامی را در اجرای ماموریتهای انتظامی و ترافیکی یاری می دهند و با اجرای این طرح کنترل نظم و انضباط دستجات عزاداری به خود هیئت ها سپرده می شود.

به گفته وی، پلیس یاران محرم با نماد مشخصی در دسته جات عزاداری حضور دارند که این نیروها به عنوان رابطان نیروی انتظامی با هیاتهای مذهبی فعالیت دارند.

وی خواستار استفاده نکردن از آلات وادوات غیرمتعارف و غیرمجاز موسیقی در دسته های عزاداری توسط مسئولان هیئت های مذهبی شد.

کد خبر 808857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha