به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری نهرین نت، عمان روزگذشته از موضع بسیار خطرناک کشورهای عربی در بی توجهی عمدی به کشتارغزه پرده برداشت.
در نشست روزگذشته سران شش عضو شورای همکاری خلیج فارس شامل عربستان سعودی، عمان، بحرین، کویت، امارات متحده عربی و قطر که به میزبانی مسقط برگزار شد، "سلطان قابوس" شاه عمان در مراسم افتتاحیه این نشست بدون توجه و حتی اشاره کوچکی به کشتاری که این روزها در غزه درحال وقوع است، سخنان خود را ایراد کرد.
مردم غزه امروز سه شنبه چهارمین روز حملات بی امان و وحشیانه رژیم صهیونیستی را در سکوت و همراهی رژیم های عربی مانند مصر، عربستان و اردن پشت سر می گذارند.
به نوشته این منبع خبری، این بی توجهی عمدی به کشتار مردم بیگناه غزه که بیشتر قربانیان آن را زنان و کودکان تشکیل می دهند، دلیل دیگری برای همدستی رژیم های دیگر عربی علاوه بر مصر، اردن و عربستان در ایجاد پوشش سیاسی برای حملات رژیم صهیونیستی به شمار می رود که با این اقدام خود در حقیقت همه تلاش های دیپلماتیک عربی را برای توقف این حملات از بین برده اند.
اتخاذ چنین موضعی از سوی سران شورای همکاری خلیج فارس و عدم اشاره به فاجعه غزه در این نشست بر این مسئله تاکید دارد که کنفرانس سران حاشیه خلیج فارس خود برای سنگ اندازی دربرابر تشکیل نشست فوری و فوق العاده سران عربی تلاش می کنند تا به این ترتیب اسرائیلی ها پروژه غزه را به پایان برسانند و دسیسه های خود را با حمایت آمریکا و هماهنگی مصر، عربستان و اردن با هدف تغییر اوضاع غزه و از بین بردن گروه های مقاومت فلسطینی در راس آن حماس اجرا کنند، همانگونه "زیپی لیونی" وزیر خارجه این رژیم درقاهره به آن اشاره کرد.
این منبع خبری در پایان اینگونه نتیجه می گیرد که عدم اشاره و بی توجهی به مسئله فلسطین در نشست عمان بیانگر این است که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نیز با دسیسه رژیم اسرائیل برای تغییر وضعیت سیاسی غزه با استفاده از زور و قدرت همگام و همراه هستند و در تلاش برای براندازی حماس و پایان دادن به آن و همچنین قدرتمند کردن تشکیلات خودگردان فلسطین برای سیطره مجدد بر سرزمین های فلسطینی است.
بنابر آخرین آمار دریافتی از غزه تاکنون حدود 400 تن شهید و نزدیک به یکهزار و 700 تن از مردم فلسطین زخمی شدند.
نظر شما