به گزارش خبرنگار مهر در مشهد حجت الاسلام علی کریم پور پیش از ظهر امروز در محل سازمان تبلیغات خراسان رضوی در جمع خبرنگاران افزود: رویکرد دولت در برنامه توسعه چهارم توسعه کمی و کیفی در حوزه تبلیغ در زمینه تربیت مبلغین و ساماندهی آنها است که در این زمینه ما شاهد حرکات خوبی در استان هستیم.
وی با اشاره به این موضوع که تاکنون دو هزار و 500 نفر از مبلغین برادر و خواهر خراسان رضوی ساماندهی شده اند، گفت: علاوه بر این افراد 800 نفر از ملاهای روستایی نیز شناسایی و ساماندهی شده و برنامه های آموزشی برایشان به اجرا در آمده است.
حجت الاسلام کریم پور در ادامه از برگزاری دومین دوره آموزشی "تربیت خطیب" زمستان سال جاری در استان خبر داد و اظهار داشت: این دوره در راستای طرح توسعه کمی و کیفی حوزه تبلیغ و به منظور ارتقاء و اصلاح ساماندهی و سازماندهی اقشار تاثیرگذار، بهره مندی از خطبا در مجالس تخصصی و علمی و تامین بخشی از نیاز جامعه به خطبا تاثیرگذار در سطح کلان کشوری برای 403 نفر خطیب در 13 دوره در 11 استان برگزار می شود.
وی عنوان کرد: در خراسان رضوی 320 نفر در آزمون ورودی این دوره شرکت کرده که از این تعداد 180 نفر به مرحله مصاحبه راه یافته که در نتیجه از میان مصاحبه شوندگان 62 نفر انتخاب شدندکه در دو دوره 31 نفری که شامل 18 نفر برادر و 13 نفر خواهر است، حضور می یابند.
به گفته حجت الاسلام کریم پور در این مجموعه آموزشی 11 عنوان درسی در 192 ساعت تدریس خواهد شد که نقش ارتباطات و تبلغات در دنیای معاصر، مقتل شناسی و مقتل خوانی، رفتار و اخلاق مبلغ، فن آوری اطلاعات و بلاغت در ادبیات فارسی و ادبیات آیینی از عناوین آموزشی این دوره است.
کارشناس مسئول امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار داشت: فرازهای مهم تاریخ اسلام و سیر حرکت تشیع در تاریخ اسلام ، حدیث شناسی و فقه الحدیث، روانشناسی تبلیغ، فن سخن وری و خطابه و نقش ارتباطات و تبلیغات در دنیا معاصر از دیگر عناوین آموزشی این دوره است.
وی همچنین از برگزاری همایش علمی کاربردی شکوفایی تبلیغ در پرتو نهضت عاشورا در مشهد با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته کشوری و استانی خبر داد.
کارشناس مسئول امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی عنوان کرد: این همایش در موضوعات سیره عملی امام حسین(ع) در توحید باوری، راهبردها و راهکارهای تحول تبلیغ ، شاخص های حق گرایی در فرهنگ عاشورا یی، جریان شناسی فرهنگی با رویکرد فرق و مذاهب تبلیغ دین با رویکرد تعلیم و تربیت با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.
نظر شما