به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، جمشید محمدزاده ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه امروز رژیم صهیونیستی به آخر راه رسیده و با حصار دیوار حایل در سرزمین اشغالی خودش را در میان دیوارها محصور کرده است اظهارداشت: دیوار حایل در سرزمین های اشغالی نشان از فروپاشی درونی اسرائیل است.
وی جنایات ددمنشانه رژیم غاصب اسرائیل را لکه ننگ دیگری بر عملکرد استکبار در منطقه عنوان کرد و با اشاره به سخنان امام راحل مبنی بر اینکه اسرائیل باید از بین برود، تاکید کرد: این فرمایش امام تکلیف اسرائیل را برای همیشه مشخص کرده در این راستا جای تسامح و تساهل ندارد.
محمدزاده همچنین با شاره به فرا رسیدن ماه محرم الحرام گفت: این ایام فرصت مناسبی است تا علما و روحانیون علاوه بر بیان درسها و عبرت های عاشورا ماهیت واقعی رژیم صهیونستی و جنایات آنان را در سرزمین های اشغال فلسطین را برای مردم فاش کنند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی هم در این نشست از برگزاری راهپیمایی مردم آذربایجان غربی در محکومیت جنایات رژیم صهیونستی خبر داد وگفت: همزمان با سراسر کشور راهپیمایی مردم استان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی روز جمعه، سیزدهم ماه جاری قبل از اقامه نماز جمعه برگزار می شود.
حجت الاسلام عبدالرحیم نیساری افزود: این راهپیمایی در ارومیه از مسیر میدان ولایت فقیه به سمت مصلای ارومیه برگزار خواهد شد و راهپیمایی کنندگان بعد از راهپیمایی در نماز جمعه شرکت خواهند کرد.
وی ادام داد: مسیر راهپیمایی در سایر شهرهای آذربایجان غربی نیز از طریق فرمانداریها اعلام خواهد شد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: در چند روز گذشته تجمع های مختلف اعتراض آمیز در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه در شهرهای مختلف استان برگزار شد و براساس برنامه ریزی های انجام شده این تجمع های اعتراض آمیز تا نوزدهم ماه جاری ادامه خواهد داشت.
حجت الاسلام نیساری در ادامه با محکومیت جنایات وحشیانه رژِیم صهیونستی در نوار غزه، خواستار شکستن سکوت مجامع بین المللی و محاکمه سران رژیم صهیونیستی شد.
نظر شما