پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ دی ۱۳۸۷، ۱۵:۲۴

چهار نفر گرفتار در ارتفاعات برفگیر کرمانشاه نجات یافتند

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: جوانی که به دلیل سقوط از ارتفاعات طاق بستان دچار مصدومیت از ناحیه سر و پا شده بود، توسط امداد و نجات کوهستان سازمان آتش نشانی کرمانشاه به کوهپایه منتقل و به بیمارستان اعزام شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، این جوان 21 ساله به علت عدم رعایت اصول و فنون کوهنوردی، نداشتن راهنما و وسایل لازم برای صعود از کوه سقوط کرده بود.

 

وی که "عظیم زارعی" نام دارد هم اکنون در بیمارستان طالقانی بستری است و وضعیت جسمانی رو به بهبود دارد.

 

همچنین در دنباله همین عملیات و با تماسی که با مرکز فوریت پلیس 110 گرفته شد، امدادگران موفق شدند اعضای خانواده ای سه نفره ( یک زن و دو کودک ) را که در ارتفاعات تنگه ملاورد راه را گم کرده بودند و توان پایین آمدن از کوه را نداشتند پس از پنج ساعت جستجو و تلاش بی وقفه نجات دهند.

کد خبر 809116

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha