به گزارش خبرگزاری مهر، با وجود اینکه حضور سیستم پارک اتوماتیک در اتومبیل ها امری جدید نیست اما سیستم ارائه شده توسط شرکت فورد با داشتن خصوصیاتی جدید و منحصر به فرد می تواند در نوع خود اولین باشد.
این سیستم که قسمتی از تکنولوژی جدید فرمان خودکار این شرکت به شمار می رود توانایی کنترل اتوماتیک اتومبیل را بر روی تپه ها و موانع نیز داشته و با استفاده از حسگرهایی خاص نقاط کور حرکتی و نزدیک شدن به گره های ترافیکی را به راننده اطلاع می دهد.
به گفته مقامات این شرکت تکنولوژی جدید پارک اتوماتیک از سال 2010 در تولید 90 درصد از اتومبیلهای این شرکت از جمله اتومبیل های سواری لینکولن MKS و MKT مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
سیستم جدید فرمان خودکار به منظور بهبود در مصرف سوخت و کاهش میزان انتشار دی اکسید کربن به جای استفاده از انرژی سیستم هیدرولیک از باطری اتومبیل به عنوان منبع انرژی استفاده می کند.
بر اساس گزارش AP، شرکت فورد قصد دارد در ماه ژانویه و با شرکت در نمایشگاه بین المللی اتومبیل در دیترویت، تکنولوژی منحصر به فرد خود را در معرض نمایش قرار دهد.
نظر شما