محمد بهشتی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: این مراکز با هدف ترویج و ترغیب جوانان در استفاده بیشتر از صنایع دستی و بومی استان، زنده نگه داشتن و حفظ این هنرها برای نسل آینده و ایجاد بازار کار در سطح استان یزد تشکیل شده است.
وی خاطرنشان کرد: در هر شهرستان و بخش از استان یزد متناسب با هنرهای بومی و تولیدات صنایع دستی آن منطقه، رشته های آموزشی در مراکز صنایع دستی متفاوت است و هر شهر بیشترین آموزش را در رابطه با هنرهای بومی و محلی خود سازماندهی می کند.
بهشتی نژاد افزود: در این مراکز 10 تا 15 رشته هنری به علاقه مندان آموزش داده می شود که تمامی رشته ها به صورت رایگان به متقاضیان ارائه می شود و در پایان هر دوره آموزشی بنا به درخواست کار آموزان گواهی مهارت صادر خواهد شد.
وی عنوان کرد: در شهر یزد نیز دو مرکز آموزش هنرهای دستی در حال فعالیت هستند و در این مراکز هنرهایی همچون طلاسازی، تراش سنگهای قیمتی، گلیم بافی، معرق چوب، منبت، گلدوزی با دست، سرمه دوزی و ... آموزش داده می شود.
بهشتی نژاد با اشاره به استقبال مردم از کلاسهای هنری بیان داشت: سال گذشته دو هزار و 600 کارآموز از مراکز صنایع دستی سراسر استان یزد گواهی مهارت دریافت کرده اند و بسیاری از آنها جذب بازار کار شده اند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت مطلوب بازار صنایع استان یزد، در راستای حفظ هنرهای بومی تلاش می شود مراکز بیشتر و متنوع تری برای علاقمندان راه اندازی شود.
نظر شما