پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ دی ۱۳۸۷، ۱۴:۴۶

مصری:

دولت نهم محبوبیت خودش را زیرپا گذاشته تا تحول ایجاد کند

دولت نهم محبوبیت خودش را زیرپا گذاشته تا تحول ایجاد کند

وزیر رفاه و تامین اجتماعی گفت: طرح تحول اقتصادی یعنی اینکه ساختار را تغییر دهیم چون هر کاری در ساختار غلطی انجام شود جواب نمی دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا مصری امروز در اجلاس رؤسای بهزیستی سراسر کشور با اشاره به اینکه سند راهبردی وزارت رفاه تدوین شده که بخشی از آن به سازمان بهزیستی مربوط می شود افزود: بهزیستی سازمانی است که فعالیتهای آن بر اساس تخصص، دانش محوری، توسعه یافتگی و پاسخگویی انجام می شود و به گروههای هدف خود خدمات پیشگیرانه و با کیفیت بالا ارائه می دهد.

وی ادامه داد: در این سند پیش بینی شده که تا چه حد فعالیتهای سازمان بهزیستی بر اساس محورها و شاخصهای عنوان شده صورت می گیرد.

وزیر رفاه همچنین گفت: نظارت بر برنامه های بهزیستی و ارزیابی عملکرد مدیران آن بر اساس شاخصها انجام خواهد شد بر اساس این سند تخصص به زمان محدود نمی شود و تحول در برنامه ها و فعالیتهای نیز توقفی ندارد که باید این امر مد نظر قرار گیرد.

مصری گفت: در مسائل اجتماعی با توجه به اینکه متغیرهای ذی نفع هر روز تغییر می کنند نگرشهای اجتماعی نیز تغییر می کند بنابراین ما هر روز شاهد تغییر شاخصهای اجتماعی هستیم که باید بر اساس این تغییرها برنامه ریزیهای لازم صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه تغییر شاخصهای اجتماعی به ما می آموزد که بر اساس این تغییرات یک چشم در داخل و با یک چشم در خارج آثار و تبعات مشکلات و آسیبهای ناشی از آن را مورد ارزیابی قرار دهیم ادامه داد: بدین منظور برای توسعه یافتگی باید از پوسته های سنتی و قالبهای ریخته شده خارج شویم که متاسفانه در لایه مدیریت برخی فکر می کنند که تغییر مدیریت در این زمینه نقش اصلی را دارد در حالی که این امر تنها 5 الی 10 درصد موثر است بلکه ما باید به دنبال این باشیم که پوسته را تغییر دهیم.

مصری تاکید کرد: در دوره ای که بنده نماینده مجلس بودم برخی مخالفتهایی در راستای کمک و خدمت به محرومان صورت می گرفت در آن زمان مستمری یک خانواده 5 نفری 18 هزار تومان بود در حالی که باک بنزین یک فرد ثروتمند روزانه 4 هزار تومان بود. 

وزیر رفاه در ادامه درباره طرح تحول اقتصادی گفت: تا کنون با اصل هدفمند کردن یارانه ها مخالفتی صورت نگرفته اما همه از بعد از اجرای این طرح اظهار نگرانی می کند.

وی اظهار داشت: طرح تحول اقتصادی طرحی است با 7 عنصر اساسی در بخشهای نظام بانکداری، مالیاتی، پولی، گمرکی، هدفمند کردن یارانه ها و... که به طور مثال گرفتن وام چند میلیاردی در کشور از یک وام یک میلیون تومانی برای یک نیازمند راحت تر است و این نظام بانکداری است که باید بازنگری شود.

وزیر رفاه گفت: چرا در کشور به رغم تمام تلاشهای مدیران و مسئولان و تدوین طرحها شاخصهایی مانند نرخ بیکاری و تورم همواره در 30 سال گذشته دو رقمی بوده و فاصله نابرابری اقتصادی همواره 16 بوده است. چرا طرحهای اقتصادی جواب نمی دهد آیا بهتر نیست که امروز فکر کنیم شاید مشکل ساختار است که جواب نمی دهد.

مصری افزود: طرح تحول اقتصادی یعنی اینکه ساختار را تغییر دهیم چون اساس ساختار یک ساختار غلطی است و هر کاری در آن انجام شود جواب نمی دهد لذا تحول یعنی ساختارشکنی، یعنی جرات و جسارت.

وی با اشاره به اینکه ساختارشکنی تبعاتی دارد بیان کرد: در نظامهای انتخاباتی و پارلمانی یکی از دغدغه های تمامی مسئولین محبوبیت است یعنی به نوعی قدم بردارند که مسئولیت شان دچار خدشه نشود اما یک دولتی که پذیرفته است محبوبیتش را زیر پا بگذارد تا تحول ایجاد کند باید به آن احسنت گفت و آن را کمک کرد.

وزیر رفاه تصریح کرد: دولت می گوید حتی اگر من انتخاب نشوم ساختار باید اصلاح شود. این دولت نیاز به کمک و حمایت مردم و مسئولان دارد و بدون خدا قوت و حمایتهای لازم قطعا این کار و این تحول انجام نمی شود. این همه تحمل و تأمل دولت به خاطر پیدا کردن همراهی همه افراد اعم از مسئولین و مردم بوده است.

کد خبر 809860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha