پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۱ دی ۱۳۸۷، ۱۵:۲۹

لهستان در اندیشه دبیرکلی ناتو

لهستان در اندیشه دبیرکلی ناتو

لهستان از نامزدی وزیر امور خارجه خود برای رسیدن به پست دبیرکلی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) حمایت می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، "یاپ دی هوپ شفر" دبیرکل ناتو در سال آینده میلادی که از فردا آغاز می شود پس از چندین سال حضور در عالی ترین پست سازمان پیمان آتلانتیک شمالی جای خود را به شخص دیگری می دهد، از همین رو لهستان در نظر دارد تا "رادسلاو سیکورسکی" وزیر امور خارجه خود را برای تصدی این پست نامزد کند.

در همین رابطه "دونالد توسک" نخست وزیر لهستان اعلام کرد : به مدت چند ماه است که در حال مشورت درباره این موضوع هستم. این شانس بسیار بزرگی برای لهستان خواهد بود؛ حضور در سازمانی همچون ناتو، اکنون نوبت به کشورهای دیگری رسیده است.

یاپ دی هوپ شفر، وزیر امور خارجه اسبق هلند پس از چند سال حضور در پست دبیر کلی این نهاد 26 عضوی، در سال اینده جای خود را به شخص دیگری می دهد.

 

 

 

کد خبر 809974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha