پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ دی ۱۳۸۷، ۱۱:۱۵

انتفاضه سنگ اینترنتی راه اندازی شد

انتفاضه سنگ اینترنتی راه اندازی شد

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیر سازمان ملی جوانان اصفهان گفت: انتفاضه سنگ اینترنتی در اعتراض به اقدامات وحشیانه و ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی در کنار کشتار مردم بی پناه و مظلوم غزه برای نخستین بار در کشور راه اندازی شد.

سید مهدی صدری در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود: با دریافت پیام مقام معظم رهبری مبنی بر محکوم کردن اقدامات وحشیگرایانه رژیم صهیونیستی و سکوت تشویق‌آمیز برخی دولت های عربی و مدّعی مسلمانی طی یک جلسه سه ساعت و نیمه راه های اطلاع رسانی فرمایشات مقام معظم رهبری بررسی شد.

وی با اشاره به اینکه نماد بابانوئل در سال جدید میلادی نشان دهنده اعتراض جامعه جهانی به فعالیت‌های ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی است، افزود: ساعات فراوانی روی این روی نماد کار شده است تا با استفاده از نماد بابانوئل بتوان خشم و انزجار مردم را به اقدامات اسرائیل بیش از پیش نشان داد.

مدیر سازمان ملی جوانان استان اصفهان بیان داشت: این سایت در کشور به آدرس www.ghaze.ir و در سایت های جهانی با نام www.whats-happening.net شناخته می شود و به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی در اختیار کاربران قرار داده شده است.

وی یادآور شد: در این سایت چهار گزینه شامل متن کامل بیانات مقام معظم رهبری در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی، عکس هایی از جنایات هولناک رژیم صهیونیسم، گزینه ای جهت محکوم نمودن جنایات این رژیم و بازی انیمیشن طراحی شده است.

صدری تصریح کرد: کاربران می توانند با ورود به سایت غزه گزینه "جنایات در غزه را متوقف کنید" را انتخاب و متن اعتراض خود را نسبت به اقدامات اسرائیل به جهانیان اعلام نمایند.

مدیر سازمان ملی جوانان اصفهان دربخش دیگری از سخنان با بیان اینکه استفاده از بازی انیمیشنی در سایت غزه بر جذابیت این فضای مجازی افزوده است، اظهار داشت: کاربران می توانند با کلیک روی گزینه " شما هم سنگ بزنید" بازی خود را آغاز نمایند که در این بازی یک نوجوان فلسطینی به سرباز اسرائیلی که قصد تیراندازی به او را دارد، سنگ پرتاب می کند.

وی همچنین خاطر نشان کرد: در پایان این بازی تعداد سنگ هایی که به سمت سرباز اسرائیلی پرتاب شده نشان داده می شود و در این راستا نیز نرم افزاری تهیه شده که بر اساس آن تعداد سنگهایی که در سراسر جهان به سمت سرباز اسرائیلی پرتاب می شود را شمارش و اعلام می کند.

کد خبر 811024

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha