به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، علی محمدی ظهر امروز در جلسه تعامل و همفکری و رسیدگی به مشکلات درمانی اعضای کانون بازنشستگان تامین اجتماعی زنجان فرهنگ ناصحیح درمانی در جامعه را یکی از معضلات اجتماعی عنوان کرد و افزود: بیماران در مراجعه به مراکز درمانی تامین اجتماعی به لحاظ رایگان بودن خدمات، نباید داروهای مورد درخواست خود را به پزشکان القاء کنند و از این رو باید تشخیص بیماری و تجویز دارو را به پزشکان واگذار نمایند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان زنجان با اشاره به اصول علمی نسخه نویسی یادآور شد: تعداد اقلام دارویی زیاد الزاماً به معنای درمان صحیح و کامل بیمار نیست.
محمدی در ادامه اجرای طرح ارتقاء کیفیت خدمات درمانی در مراکز درمانی این سازمان را به نفع بیمه شدگان دانست و گفت: در این طرح پذیرش بیماران باید به صورت زماندار بوده و پزشکان نیز موظفند بیماران را روی تخت، دقیقاً مورد معاینه قرار دهند و شرح حالی از وضعیت بیماری به بیماران ارائه شود.
وی در ادامه از افزایش تعداد پزشکان بخش اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) شهر زنجان به عنوان تنها بیمارستان ملکی تامین اجتماعی این شهر خبر داد.
محمدی گفت: به منظور حل مشکل بیماران در "تریاژ" و به منظور پاسخ مثبت به درخواست ارباب رجوع و بیماران، از اول دی ماه سالجاری دو پزشک در حال ارائه خدمات به بیماران می باشند که خوشبختانه مشکل این بخش نیز مرتفع گردیده است.
نظر شما