پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ دی ۱۳۸۷، ۱۴:۲۸

اختصاص ردیف مستقل برای حافظیه و سعدیه در بودجه کل کشور

اختصاص ردیف مستقل برای حافظیه و سعدیه در بودجه کل کشور

شیراز - خبرگزاری مهر: برای مجموعه فرهنگی حافظ و سعدی در بودجه کل کشور ردیف مستقل بودجه ای توسعه اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، سازمان میراث فرهنگی استان فارس در این خصوص اعلام کرد: در سفر هیئت دولت به استان فارس ایجاد ردیف مستقل برای توسعه مجموعه فرهنگی حافظ و سعدی در برنامه چهارم توسعه تعیین شده که بر اساس این مصوبه با انجام مطالعات اطلاعات کاملی تهیه و به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری ارسال شد مطالعات مذکور نیز در کمیسیون ماده 32 مطرح و پس از تصویب، این دو مجموعه فرهنگی از ردیف مستقل اعتباری در بودجه کل کشور برخوردار شدند.

بر این اساس از سال آینده، هر سال اعتبارات خاصی جهت توسعه این دو مجموعه تاریخی ـ فرهنگی شاخص در نظر گرفته خواهد شد.

همچنین در راستای توسعه مجموعه های حافظیه پروژه ایجاد باغ موزه مشاهیر در شمال آرامگاه حافظ به عنوان یکی از این پروژه ها در دست اجرا بوده و هم اکنون برای اجرای طرح با صرف اعتباری حدود 30 میلیارد ریال نسبت به خریداری املاک شخصی در محدوده طرح اقدام شده و مطالعات لازم جهت اجرای طرح نیز در دست اقدام است.

احداث این باغ موزه در زمینی به وسعت 24 هزار متر مربع در ضلع شمالی آرامگاه در نظر گرفته شده که 21 هزار متر مربع آن به صورت باغ موزه برای چیدمان مجسمه های برنزی از مشاهیر ادب فارس، ایران و جهان طراحی و سه هزار متر نیز به عنوان موزه بسته جهت نمایش اسناد، مدارک و اقلام موزه ای پیش بینی شده است.

تاسیس مرکز فرهنگی در شمال آرامگاه سعدی نیز یکی دیگر از طرح های توسعه ای این مجموعه فرهنگی به شمار می آید که مرحله خاک برداری پروژه به اتمام رسیده و به زودی عملیات اجرایی و سازه آن آغاز می شود.

کد خبر 811616

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha