پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ دی ۱۳۸۷، ۱۷:۲۳

رعایت استاندارد در تولید محصولات کشاورزی باید بیشتر مورد توجه باشد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه محصولات کشاورزی با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارند، گفت: تولید محصولات ارگانیک با هدف تضمین سلامت در جامعه باید در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد دکتر رضا ولی زاده ظهر امروز در نشست خبری نخستین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی افزود: گوجه فرنگی از گونه محصولاتی است که هم مصرف آنی و هم فرآوری داشته و از تولید تا فراوری در تمام فصول سر سفره های مردم است.

وی تصریح کرد: توجه به این محصول آنقدر ضرورت دارد که دولت به منظور کنترل قیمت آن در بازار در برخی موارد اقدام به واردات  آن از کشور های دیگر می کند.

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اجرای اصول استاندارد در بسیاری گروه های صنایع غذایی ادامه داد: تولید محصولات ارگانیک با هدف تضمین سلامت در جامعه باید در اولویت قرار گیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بخش قابل توجهی از نیروی کشاورزی و صنعت غذایی ما به تولید و فرآوری این محصول اختصاص یافته و یک مجموعه علمی و مرجع قابل اتکا باید مشکلات مربوط به آن را دسته بندی و حل کند.

ولی زاده با اشاره به اینکه محصولات کشاورزی با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد بر لزوم استاندارد سازی بیش از پیش تاکید کرد.

وی ادامه داد: پژوهش در این رابطه و ورود استاندارد به حوزه کشاورزی در مورد فرآوری های بهداشتی و تعادل استفاده از کود و سم، بسیار کم هزینه تر از لطمات استفاده از محصولات کشاورزی غیر استاندارد است.

نخستین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی 23 و 24 بهمن ماه 87 در محل تالار همایش های صدا و سیمای مشهد برگزار می شود.

کد خبر 812009

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha