کوروش رومیانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: اولین هیئت دانش آموزی شهرستانهای استان تهران تحت عنوان "محبان حضرت علی اکبر (ع)" توسط انجمن عترت و قرآن کانون فرهنگی تربیتی رشد این ناحیه با عضویت و شرکت دانش آموزان مدارس کرج به ثبت رسید که هم اکنون 700 دانش آموز در کلیه مقاطع تحصیلی عضو آن هستند.
وی افزود: این هیئت علاوه بر اجرای برنامه های ویژه در ماه محرم، در روز تاسوعای حسینی همایش ویژه ای را برگزار می کند.
این مسئول خاطرنشان کرد: هزمان با آغاز به کار این هیئت دانش آموزی، کلاسهای آموزشی مخصوص دانش آموزان با حضور اساتید مجرب هفته ای یک روز در دو شیفت در این کانون برگزار می شود.
رومیانی بیان داشت: طی برگزاری همایش ویژه ای که این هیئت در روز تاسوعای حسینی دارد، برنامه هایی از قبیل مداحی و عزاداری توسط مداحان اهل بیت اجرا می شود که هم پای آنان دانش آموزان نیز به مداحی و عزاداری می پردازند.
مدیر کانون دانش آموزی رشد آموزش و پرورش ناحیه 3 کرج عنوان کرد: همچنین در همایش روز تاسوعا نمایش و تئاتر مذهبی، سخنرانی و نماز جماعت نیز برگزار می شود.
نظر شما