پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ دی ۱۳۸۷، ۹:۱۳

اعتراف چنی به اشتباه بودن اطلاعات حمله به عراق

اعتراف چنی به اشتباه بودن اطلاعات حمله به عراق

معاون رئیس جمهوری آمریکا شب گذشته به اشتباه بودن اطلاعات کشورش درباره وجود سلاحهای کشتار جمعی در عراق به عنوان بهانه ای برای حمله به آن اعتراف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، "دیک چنی" در گفتگو با شبکه خبری سی بی اس با اعتراف به این مسئله افزود: صدام ( دیکتاتور سابق عراق) فناوری، پرسنل و تمایل برای ساخت چنین سلاحهایی را داشت.

وی بدون توجه به شکننده بودن اوضاع کنونی عراق ادعا کرد که آمریکا به رسیدن به اهداف خود در عراق نزدیک است.

چنی به عنوان یکی از طرفداران کلیدی جنگ عراق، بار دیگر و همچون گذشته با دفاع از این جنگ منفور گفت:" ما به رسیدن به بیشتر اهداف خود نزدیک هستیم. کاهش قابل توجهی در سطح کلی خشونتها وجود داشته است."

معاون جرج بوش سرنگونی دولت صدام، قانون اساسی جدید عراق، انتخابات عراق و توافق اخیر بغداد - واشنگتن برای خروج نظامیان آمریکایی تا سال 2011 را از موفقیتهای این جنگ برشمرد.

کد خبر 812204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha