به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عباس نیاوند صبح دوشنبه در جلسه هماهنگی یازدهمین کنگره علوم خاک در استان اظهار داشت: فقر عناصر گیاهی، پیشروی بیابان و تنزل حاصلخیزی سطح اراضی کشور از دیگر مشکلات ناشی از عدم توجه به خاک در کشور است.
وی خاطرنشان کرد: بهرهبرداری غیراصولی و کشاورزی در اراضی شیبدار موجب فرسایش شدید خاک شده و اراضی شور در قسمتهای شمال استان موجب کاهش تولید محصول و بروز مشکلاتی در این زمینه شده است.
به گفنه نیاوند، بروز سیل، تخریب جنگلها و منابع طبیعی از دیگر مشکلات استان است که برای مقابله با آن به برنامه جامع نیاز است.
معاون برنامه ریزی استاندار گلستان از برگزاری یازدهمین کمنگره علوم خاک طی تیرماه سال آینده در این استان خبر داد و افزود: این کنگره موجب آشنایی بیشتر محققان با وضعیت و مشکلات خاک در کشور میشود و عملیات اصلاحی، مورد سنجش و ارزیابی قرار میگیرد.
وی بیان داشت: بررسی مشکلات، ارائه راهکارهای مناسب و عملی برای حل آن و آشنایی بیشتر محققان خاک کشور با استان گلستان از جمله اهداف این کنگره سراسری است.
نظر شما