به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، عکسها و تصاویر عزاداری نیم قرن پیش اردبیل در این نمایشگاه که با عنوان فرهنگ عاشورایی و مناسبتهای مذهبی دایر شده به نمایش درآمده است.
در این نمایشگاه عکسها و تصاویر مربوط به اقامه نماز ظهر عاشورا، دسته های زنجیر زنی و سینه زنی، معرفی آیینهای روز تاسوعا و عاشورا و عزاداری در اماکن متبرکه کربلا، نجف، کاظمین و مسجد کوفه به نمایش عموم گذاشته شده است.
همچنین عکسهای تاریخی از عزاداری ایرانیان در کربلا طی سال 1810 میلادی و تصاویر مکه در سال 1301 هجری قمری نیز در این نمایشگاه به نمایش درآمده است.
نمایش عکسهایی از چهره های ماندگار و شاخص مداحان، شعرا، ادبا و روسای محلات شش گانه اردبیل و استان در طی 60 سال گذشته از دیگر بخشهای پر مخاطب این نمایشگاه است.
تصاویری از هیئتهای مذهبی و حسینیان اردبیلی، اشعار و کتابهای مذهبی و عزاداری، معرفی محلات ششگانه اردبیل و ... از دیگر بخشهایی است که در این نمایشگاه به چشم می خورد.
نظر شما