پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ دی ۱۳۸۷، ۱۲:۲۳

تعلل اعراب درتوقف جنایات اسرائیل/ادعای ابوالغیط درباره آتش بس قریب الوقوع

تعلل اعراب درتوقف جنایات اسرائیل/ادعای ابوالغیط درباره آتش بس قریب الوقوع

ابراز امیدواری وزیر امور خارجه مصر درباره برقراری آتش بس در نوار غزه در سه روز آینده بار دیگر بر تعلل و سهل انگاری رژیمهای عربی برای متوقف کردن جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع غزه صحه گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، |احمد ابوالغیط" در گفتگو با روزنامه الحیات چاپ لندن گفت: ما از آتش بس در 48 تا 72 ساعت آینده صحبت می کنیم، زیرا دیگر نمی خواهیم شاهد ادامه عملیات ماشین مرگ اسرائیل باشیم!

وی افزود: ما می خواهیم دست کم درباره دو گزینه اصلی طرح پیشنهادی که آتش بس در یک دوره محدود و گشایش گذرگاه هاست، به توافق برسیم.

یک هیئت صهیونیستی قرار است امروز برای گفتگو درباره طرح آتش بس پیشنهادی مصر به قاهره سفر کند.

حسنی مبارک رئیس جمهوری مصر با ارائه یک طرح جانبدارانه خواستار حضور نیروهای حافظ صلح در غزه شده که از سوی حماس این موضوع رد شده است.

حکومت مصر از سوی افکارعمومی جهان به همدستی با رژیم اشغالگر قدس به سبب جلوگیری از باز شدن گذرگاه رفح به روی مردم غزه متهم شده است.

خوش بینی ابوالغیط درباره برقراری آتش بس در سه روز آینده در حالی است که روز گذشته الجزیره از نشست ویژه کابینه امنیتی رژیم اشغالگر قدس برای بررسی مرحله سوم حملات تمام عیار به نوار غزه خبر داد.

آمار شهدای حملات وحشیانه رژیم اسرائیل به نوار غزه در سیزدهمین روز پیاپی به 700 شهید و بیش از 3150 مجروح رسیده است.

کد خبر 813022

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha