پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۳۸۷، ۱۲:۳۵

اختصاص یک هزار و 600 میلیارد ریال اعتبار برای قطارشهری مشهد

اختصاص یک هزار و 600 میلیارد ریال اعتبار برای قطارشهری مشهد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی گفت: یک هزار و 600 میلیارد ریال اعتبار برای قطارشهری مشهد درسال جاری اختصاص یافت.

محمد حسن واحدی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد با اشاره به بحث ترافیک در مشهد افزود: طی سال جاری یک هزار و 600 میلیارد ریال اعتبار برای قطارشهری مشهد و 130 میلیارد ریال دیگر هم به بخش ناوگان عمومی تخصیص یافته و تلاش می شود برای بخش حمل و نقل عمومی این کلانشهرملی اعتبارات مناسبی جذب شود.

مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی در خصوص بحث اعتبارات جدید در زمینه توسعه حمل و نقل در کشور به استانها  گفت: فرمانداران استانها به ویژه مشهد و سازمان ترافیک و نیز مسئولان استان به طور جدی در این زمینه پیگیر باشند تا جذب بیشتر و بهتری از این اعتبارات داشته باشیم.

واحدی افزود: علاوه بر انجام پیگیری های جدی از سوی مسئولان استان نیازمند مسئله یابی ترافیک مشهد هستیم تا برای آن به صورت بلندمدت، میان مدت نیز برنامه ریزی شود.

مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نقاط جذب سفری در مشهد در حال شکل گرفتن است که می تواند در آینده ای نزدیک شهر را دچار مشکلات کند.

وی ادامه داد: شناسایی نقاط جذب سفر مشهد به صورت مستدل و مطالعه شده و ارائه مدون آن به مسئولان جهت تصمیم گیری در این خصوص ضروری است.


کد خبر 813637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha