به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نعمت سلطانی ظهر امروز در جلسه بررسی رفع مشکلات آب روستاهای شهرستان بیله سوار در محل فرمانداری با تاکید بر ضرورت صرفهجویی آب آشامیدنی در روستاهای استان اظهار داشت: با روند فعلی کمبود آب آشامیدنی در روستاها تشدید خواهد شد.
وی عنوان کرد: اما در صورت مصرف درست و نیز با بهره برداری از 15 مجتمع آبرسانی روستایی در آینده ای نزدیک، مشکل کمبود آب آشامیدنی در روستاهای استان بر طرف خواهد شد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان در ادامه با بیان اینکه برای تامین آب شرب روستایی استان برنامه های گسترده ای تدوین شده است، تصریح کرد: این برنامه ها با اجرای طرحهای مختلف آب رسانی و افزایش کیفی آب آشامیدنی و با صرف اعتبارات سنگین تحقق خواهد یافت.
وی ابراز داشت: در طول سه سال گذشته نیز گامهای بلندی برای تامین آب روستایی برداشته شده و در همین راستا 64 میلیارد ریال برای تامین آب آشامیدنی روستاهای بیلهسوار هزینه شده است.
نعمت سلطانی همچنین از نظارت و کنترل مداوم و مستمر کیفیت آب شرب روستایی توسط ناظرین این شرکت خبر داد و بر افزایش سطح کیفی آب شرب روستاییان تاکید کرد.
در این جلسه سرپرست فرمانداری بیلهسوار نیز طی سخنانی عنوان کرد: طرح بزرگ آبرسانی روستایی این شهرستان در دهه فجر سال جاری همزمان با گرامیداشت سی امین سال پیروزی انقلاب افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
نورعلی فصیحی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر 28 میلیارد ریال اجرا گردیده که با بهره برداری از آن بیش از یک هزار و 200 خانوار روستایی از آب آشامیدنی سالم برخوردار خواهند شد.
وی اجرای این پروژه ها و صرف این میزان اعتبارات را در این شهرستان ضروری دانست و خاطر نشان کرد: کمبود آب 12 روستای شهرستان پارسآباد را یادآور شد و گفت: هماکنون 12 روستای شهر جعفرآباد فاقد آب آشامیدنی بوده و تامین آب شرب آنها با توجه به شرایط جوی به سختی انجام می گیرد.
نظر شما