پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ دی ۱۳۸۷، ۱۰:۳۹

اختصاصی مهر/

وام 35 میلیارد تومانی دولت به مدارس غیردولتی

وام 35 میلیارد تومانی دولت به مدارس غیردولتی

مدیر دفتر پشتیبانی و توسعه مدارس غیردولتی گفت: دولت 35 میلیارد تومان به مدارس غیردولتی بابت افزایش تجهیزات و بهبود کیفیت امکانات وام می دهد.

دکتر رضا مومنین در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب به خبرنگار مهر گفت: البته پرداخت این وام برای یکسال به دلیل کسری بودجه متوقف شد که امسال طی مذاکره ای با وزیر آموزش و پرورش دوباره به جریان افتاد.

مدارس غیرانتفاعی که در دوران قبل از انقلاب اسلامی از آنها به‌عنوان مدارس ملی نام برده می‌شد براساس مصوبه 5/3/67 مجلس شورای اسلامی به ‌طور رسمی از سال تحصیلی 69-1368 شروع به کار کردند و در حال حاضر 15 هزار و 124 مدرسه غیردولتی در مجموع با پوشش‌ دهی یک میلیون و 150هزار دانش‌آموز در کل کشور وجود دارد که 190 هزار و 49 دانش‌آموز تنها در 2 هزار و 229 مدرسه غیردولتی در تهران تحصیل می‌کنند.

نحوه بازپرداخت این وام براساس شورای نرخ پول و اعتبار است و با یک درصد کارمزد به خزانه کل کشور بازمی گردد

مدیر دفتر پشتیبانی و توسعه مدارس غیردولتی با بیان اینکه 10 میلیارد تومان از کل این مبلغ را وزارت آموزش و پرورش می پردازد ادامه داد: همچنین با صندوق تعاون کشور نیز تفاهمنامه ای نوشتیم که طبق آن 5/2  برابر این مبلغ یعنی حدود 25 میلیارد تومان به مدارس غیردولتی وام می دهند.

مومنین درباره نحوه اختصاص این وام به مدارس گفت: هنوز در این باره تصمیمگیری نشده است اما در گذشته به مدارس ابتدایی و راهنمایی 5 میلیون، به مدارسی که ابتدایی و راهنمایی با هم هستند  10 میلیون و مجتمعهای آموزشی 20 میلیون تعلق می گرفت.

مدارس غیرانتفاعی با هدف افزایش مشارکتهای مردمی تاسیس شدند که بتوانند تا حدودی بار سنگین وظیفه تعلیم و تربیت مدارس دولتی را که بر دوش وزارت‌ آموزش ‌و ‌پرورش بود سبک کنند و با این دیدگاه از مدارس دولتی تفکیک شدند تا بتوانند در مقابل شهریه‌های هنگفت از اولیای دانش‌آموزان وظیفه‌ای به‌ مراتب سنگین‌تر در قبال آموزش دانش‌آموزان خود داشته باشند.

مدیر دفتر پشتیبانی و توسعه مدارس غیردولتی در پایان به نحوه بازپرداخت این وام اشاره کرد و گفت: نحوه بازپرداخت دو نوع است. آن قسمت که مربوط به صندوق تعاون کشور است براساس شورای نرخ پول و اعتبار است و مابقی که از سوی دولت پرداخت شده با یک درصد کارمزد به خزانه کل کشور بازمی گردد.

کد خبر 814964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha