پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ تیر ۱۳۸۲، ۱۱:۴۵

عضو كميسيون اجتماعي مجلس :

عزم جدي براي مبارزه با مواد مخدر وجود ندارد

عزم جدي براي مبارزه با مواد مخدر وجود ندارد

عضو كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي گفت : با وجود گسترش پديده اعتياد در ايران و تبديل آن به يك بحران اجتماعي ، عزم و اراده جدي براي مبارزه و ريشه كني آن وجود ندارد .

سيد علي سيد آقاميري درگفت و گو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهرافزود : ملاحظه تعداد زياد معتادان د رجامعه وآسيبهاي  گسترده ناشي از آن نشان مي دهد كه به رغم تلاشها و تبليغات گسترده اي كه براي مبارزه با اعتياد شده است  ، اين تلاشها موفقيت آميز نبوده است .

وي گفت : به علت وجود انواع مشكلات و مسائل سياسي ، اقتصادي و فرهنگي د ر كشور مسئله و بحران اعتياد د رجامعه  مورد غفلت قرار گرفته  به طوري كه به صورت يك مسئله درجه دو در آمده است .

نماينده مردم دزفول د رمجلس شوراي اسلامي ادامه داد : اين غفلت به همه مسئولان جامعه و حتي خانواده ها مربوط مي شود اما بيش از همه دولت و قوه قضاييه بايد براي رفع اين  بحران اجتماعي  همت كند.

آقاميري گفت : قوه قضاييه بايد برخورد شديد و جدي با قاچاقچيان و و معتادان را در اولويت كاري خود قرار دهد و جريمه هاو محكوميتهاي سختتري  را براي آنان درنظر بگيرد ، به گونه اي كه ترس از عواقب سخت  ، انگيزه آنان  را براي ادامه  كار از بين ببرد.

وي گفت : دولت نيز  بايد با ايجاد اشتغلال بيشتر در جامعه و به خصوص براي معتاداني كه ترك اعتياد كرده اند زمينه لازم را از نظر اجتماعي و فرهنگي   براي گرايش جوانان به فعاليتهاي مفيد  و حذف اين پديده شوم در جامعه فراهم كند .

وي  با اشاره به عملكرد  ستاد مبارزه با مواد مخد ر گفت : در سالهاي اخير براي مبارزه با بحران اعتياد د ر جامعه ستاد مواد مخدر تشكيل شده است  اما به علت نبود مسئولان درجه اول كشور درآن ، اين ستاد توانايي لازم براي تصميم گيري و برخورد با اين بحران اجتماعي  را ندارد .

وي گفت :  براي رفع اين مشكل بايد ستادي متشكل از مسئولان درجه اول كشور در تمام سازمانها و ارگانهاي مرتبط با مسائل اجتماعي تشكيل شود تا  با اين مسئله به عنوان يك  مسئله درجه اول  كشور برخورد شود و هرچه زودتر شاهد كاهش تعداد معتادان د رجامعه و رفع زمينه هاي آن باشيم .

آقاميري افزود : ضعف درجذب جوانان به مسائل فرهنگي و مذهبي ، دوري آنها از پيشينه تاريخي خود ، ضعف غزت نفس و خود باوري درجوانان و برخورد غير محترمانه  با آنان از علل وعوامل مهم شيوع اعتياد  در جامعه است كه بر اي رفع آن  بايد تمام  دستگاههاي  فرهنگي ، رسانه ها ، وزارت آموزش و پرورش و به خصوص خانواده ها هوشيارانه عمل كنند. 

.  

کد خبر 8153

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha