پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ دی ۱۳۸۷، ۱۳:۲۶

دلایل حضور کاظمی در ماهشهر:

اثبات حقانیت و توانایی‌های مربیگری/ رساندن پتروشیمی به جایگاه واقعی

اثبات حقانیت و توانایی‌های مربیگری/ رساندن پتروشیمی به جایگاه واقعی

سرمربی جدید تیم والیبال پتروشیمی بندرامام یکی از دلایل اصلی حضور در راس کادر فنی این تیم لیگ برتری را اثبات حقانیت خود در عرصه مربیگری عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز کاظمی که در آخرین روزهای دور رفت مسابقات والیبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از سرمربیگری تیم داماش ایرانیان برکنار شده بود، شب گذشته با تصمیم شورای ورزش باشگاه پتروشیمی به عنوان سرمربی جدید تیم والیبال این باشگاه و جایگزین ست کوویچ منصوب شد تا از هفته شانزدهم رقابت‌های لیگ برترهدایت ماهشهری‌ها را برای رویارویی با حریفان بر عهده داشته باشد.

کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه هرگز جنبه‌های مالی حضور در تیم پتروشیمی را در نظر نگرفته است، تصریح کرد: واقعیت آن است انگیزه‌های شخصی اصلی‌ترین عامل برای اتخاذ چنین تصمیمی بود. اعتراف می کنم که هدف اصلی من از پذیرفتن پیشنهاد سرمربیگری تیم پتروشیمی این بود که ثابت کنم برکناری‌ام از تیم داماش غیرمنطقی بود.

وی به پیشنهاد مربیگری در تیم برق کرمان اشاره کرد و افزود: پتروشیمی بهترین فرصت برای من بود تا از حقانیت خود در عرصه مربیگری دفاع کنم. خصوصا اینکه این تیم پتانسیل‌های لازم برای بهتر شدن را داراست و فقط باید انگیزه و اراده را در بین بازیکنان‌اش تزریق کرد.

سرمربی جدید تیم والیبال پتروشیمی بندرامام با تاکید بر اینکه جایگاه هفتمی جدول رده بندی مسابقات لیگ برتر شایسته تیمی با ویژگی‌های پتروشیمی نیست، خاطر نشان کرد: ماهشهری‌ها قابلیت و توانایی حضور در جمع پنج تیم اول جدول را دارند. پس بازیکنان پتروشیمی باید از این پس برای ارتقا و رسیدن به حداقل دو رده بالاتر از جایگاه فعلی تلاش کنند.

کاظی گفت: اگر بدشانسی‌های ابتدای فصل گریبانگیر بازیکنان پتروشیمی نشود آنها می توانند حضور خود در جمع پنج تیم اول را مسجل کنند. البته در مسیر پیش رو باید اعتماد به نفس از دست رفته را به بازیکنان بازگردانیم تا بتوانند از نیروی جوانی خود برای رسیدن به آنچه شایسته آن هستند، استفاده کنند.

وی با اشاره به حضور متزلزل تیم پتروشیمی در فصل جاری مسابقات لیگ برتر تاکید کرد: تجربه کم و ارائه بازی احساسی به نتیجه گیری تیمی نماینده بندرامام لطمه زد و باعث شد این تیم در دور رفت مسابقات چند باخت متوالی دور از انتظار داشته باشد. این در حالیست که اگر بازیکنان پتروشیمی توانایی‎‌های خود را باور داشته باشند می توانند به حق برسند. من برای بالا بردن پتروشیمی از میانه جدول نیازمند همکاری تیمی همه اعضا هستم. 

کد خبر 815690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha