پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ دی ۱۳۸۷، ۱۷:۰۱

کریم باقری در گفتگو با مهر:

سنگاپور را دست کم نمی گیریم/ برای بازی های بزرگ آماده می شویم

سنگاپور را دست کم نمی گیریم/ برای بازی های بزرگ آماده می شویم

کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: قطعا تیم ملی سنگاپور را دست کم نمی گیریم و برای پیروزی در این دیدار به میدان می رویم.

کریم باقری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت تیم ملی گفت: ما بعد از پیروزی برابر چین از لحاظ روحی و روانی  و  وضعیت تاکتیکی به شرایط بسیار مطلوبی رسیده ایم و برای دیدار با سنگاپور کاملا آماده هستیم.

وی در خصوص مصدومیت خود اظهار داشت: تقریبا مصدومیتم برطرف شده و در صورت رضایت کادر فنی می توانم در این دیدار به میدان بروم.

باقری در خصوص تیم ملی فوتبال سنگاپور خاطرنشان کرد: این بازی برای آنها از اهمیت بالایی برخوردار است، فوتبال در آسیا به هم نزدیک شده و دیگر نمی توان هیچ تیمی را ضعیف در نظر گرفت به همین خاطر باید با تمام توان برابر آنها به میدان برویم و بدون دست کم گرفتن این سه امتیاز حساس این دیدار را فارغ از هرگونه اما و اگری کسب کنیم.

وی در پایان گفت: این دیدار برای ما می تواند حکم یک دیدار تدارکاتی برای آماده کردن هرچه بیشتر خود برای حضور در مسابقات حساس مقدماتی جام جهانی باشد. پیروزی در این دیدار ضمن بالا بردن روحیه و انگیزه بازیکنان می تواند ما را از لحاظ آمادگی تاکتیکی هم به شرایط ایده آل برساند.

کد خبر 816073

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha