پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ دی ۱۳۸۷، ۱۰:۰۳

گزارش خبری مهر/

قطعنامه 1860 ؛ عاملی برای اختلاف میان تل آویو و واشنگتن

قطعنامه 1860 ؛ عاملی برای اختلاف میان تل آویو و واشنگتن

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل : پس از آنکه روزنامه واشنگتن تایمز در گزارشی اعلام کرد که رایزنی اولمرت با بوش موجب شده تا آمریکا به قطعنامه 1860 رای ممتنع بدهد این موضوع سبب بروز تنش میان تل آویو و واشنگتن و کشمکش میان آنها شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در دور جدید این کشمکشها شب گذشته "ایهود اولمرت" نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تماس او با "جرج بوش" رئیس جمهور آمریکا موجب شده تا واشنگتن تصمیم به وتوی قطعنامه بگیرد اما مخالفت "کاندولیزا رایس" وزیر امور خارجه امریکا با این موضوع موجب شده تا نماینده این کشور در نشست روز جمعه شورای امنیت به قطعنامه 1860 رای ممتنع بدهد.

پس از این اظهارات اولمرت، کاخ سفید به سرعت واکنش نشان داده و اعلام کرد که اظهارات اولمرت نادرست بوده و تماس او با بوش تاثیری در رای آمریکا به قطعنامه 1860 شورای امنیت نداشته است.

در همین رابطه "شون مک کورمک" سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرد: داستان اولمرت درباه آنچه در جریان تصویب قطعنامه 1860 بیان شده کاملا و صد در صد غلط است.

"تونی فراتو" معاون مطبوعاتی کاخ سفید نیز این سخنان اولمرت را نادرست توصیف کرد.

اختلافات واشنگتن و تل آویو از آنجا آغاز شد که پس از تصویب این قطعنامه که با رای ممتنع آمریکا همراه بود رژیم صهیونیستی به شدت نسبت به آن واکنش نشان داد و از آمریکا به دلیل عدم وتوی آن انتقاد کرد.

سپس روزنامه واشنگتن تایمز با اشاره به اختلاف نظر رایس و بوش درباره وتو و یا عدم وتوی قطعنامه 1860 در مطلبی نوشت : " کاندولیزا رایس" سه روز را صرف به نتیجه رساندن قطعنامه 1860 کرده و در این سه روز مذاکرات زیادی را با نمایندگان سایر کشورها در شورای امنیت انجام داده بود ازهمین رو زمانی که کاخ سفید خواستار وتوی این قطعنامه شد این مسئله به شدت رایس را آزار داد اما سرانجام وی توانست کاخ سفید را به دادن رای ممنتع به قطعنامه راضی کند.   

در همین رابطه به نظر می رسد که عامل اصلی تاثیر گذار در تصمیم روز گذشته آمریکا برای عدم ارسال تجهیزات نظامی به رژیم صهیونیستی به دلیل همین اختلافها بوده و خشم مردم جهان نسبت جنایات صهیونیستها در غزه در مکان دوم عوامل تاثیر گذار در اتخاذ این تصمیم بوده زیرا این تجهیزات تا یونان منتقل شده بودند و قرار بود از این کشور با کشتی به سرزمینهای اشغالی ارسال شوند.    

کد خبر 816291

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha