پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ دی ۱۳۸۷، ۱۰:۵۰

37 مکان ورزشی آذربایجان شرقی به بخش خصوصی واگذار می شود

37 مکان ورزشی آذربایجان شرقی به بخش خصوصی واگذار می شود

تبریز-خبرگزاری مهر: مدیر کل تربیت بدنی آذربایجان شرقی از واگذاری 37 مکان ورزشی به بخش خصوصی در این استان واگذار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، غلامحسین فخاری صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران افزود: این واگذاریها در راستای سیاست کوچک کردن دولت و دستور سازمان تربیت بدنی و اجرای اصل 44 و اجرای ماده 88 قانون تنظیمی بخشی از مقررات مالی دولت واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی در سال 1387 انجام می گیرد.

به گفته وی، با اجرای این سیاست، حق بهره برداری از 37 مکان ورزشی به بخش خصوصی به مدت یک سال از طریق مزایده واگذار می شود.

فخاری در ادامه گفت : در این اساس سالن ها و اماکن ورزشی شهرستانهای تبریز ، اهر ، اسکو ، بستان آباد ، هشترود ، مراغه ، آذرشهر ، عجب شیر ، مرند ، کلیبر ، جلفا ، بناب ، ملکان و ورزقان به بخش خصوصی واگذار می شود.

وی در ادامه برنامه های اداره کل در اجرای ماده 88 در استان را تشریح کرد و گفت : بر اساس دستور سازمان تربیت بدنی در سال 1387 باید یکصد و پنجاه میلیارد ریال از محل واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی به حساب دولت و سازمان واریز گردد.

مدیرکل تربیت بدنی آذربایجان شرقی اظهار داشت: بر این اساس تا سه ماهه دوم سال 1387 مبلغ 3 میلیارد و 97 و 700 هزار ریال درآمد از محل اجرای ماده 88 عاید این اداره کل شده است.

وی ادامه داد: با افزایش سرانه فضاهای ورزشی و اتمام پروژه ای عمرانی ورزشی در استان و سالن های اهدایی ریاست محترم جمهوری این امر باید محقق شود.

فخاری اجرای ماده 88 همان واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی را مفید دانست و گفت : بخش خصوصی با افزایش تایم های خود در طول روز و حفظ پاکیزگی و نظافت اماکن ورزشی که محل پرورش روحی جسمی مردم است و فعالیت سالنها در تمامی رشته های ورزشی خصوصا ورزش همگانی اداره کل را در تحقق اهداف خود یاری رسانده اند.

کد خبر 816311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha