پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ دی ۱۳۸۷، ۱۱:۰۹

بدلیل مواضع منفعلانه؛

نمایندگان کویت خواستار ممانعت از حضور ابومازن در اجلاس اقتصادی عربی شدند

نمایندگان کویت خواستار ممانعت از حضور ابومازن در اجلاس اقتصادی عربی شدند

21 نفر از نمایندگان پارلمان کویت با امضای نامه ای خواستار ممانعت از حضور ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در اجلاس اقتصادی عربی در کویت شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی الجزیره، نمایندگان مجلس کویت مواضع [منفعلانه] ابومازن در قبال حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه را علت درخواست خویش اعلام کرده اند.

در این نامه آمده است: ما از ابومازن استقبال نمی کنیم زیرا وی در برابر تجاوزات دشمن صهیونیست به ملت تحت محاصره در نوارغزه مواضع منفی و حقیرانه دارد و در محدود کردن عملیات مقاومت مشروع علیه دشمن اشغالگر دارای مواضع آشکار است.

در بخش دیگر این نامه از تمامی جریان ها و احزاب کویت خواسته شده است تا با روش های قانونی و مشروع مخالفت شان را با حضور ابومازن در اجلاس مذکور اعلام کنند.

دولت کویت هنوز به این نامه واکنشی نشان نداده است.

اجلاس اقتصادی عربی روز جمعه با حضور وزیران خارجه عرب در کویت برگزار خواهد شد. در این اجلاس همچنین اوضاع غزه و موضوع اختصاص کمک برای بازسازی این منطقه بحث و بررسی خواهد شد.

لازم به ذکر است که 19 روز از حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به نوارغزه می گذرد، بر اثر این حملات تاکنون 975 فلسطینی شهید و چهار هزار و 500 تن دیگر زخمی شده اند.

کد خبر 816333

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha