دبیر جامعه تخصصی تورگردانان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب درمورد وضعیت تورهای ورودی به کشور گفت: با توجه به اینکه دفاتری که درزمینه تورهای مسافرتی ورودی فعالیت می کنند مدتی در مقابل این گرانی اخیر مقاومت می کنند اما وقتی می بینند کسی به حرف آنها توجهی نمی کند موضوع را رها می کنند، گردشگر خارجی این قیمتها را قبول نمی کند به همین دلیل کم کم در ورودیها شاهد افت بسیار زیادی خواهیم بود.
در شهر بزرگی مانند تهران، تنها یک هتل 5 ستاره لاله است که در حال حاضر، گردشگران خارجی را پذیراست و مابقی هتل ها به دلایل مختلف، نمی توانند پذیرای گردشگران باشند.
دبیر جامعه تخصصی تورگردانان اظهار داشت: همچنین تخفیف هایی که در گذشته برای تورهای ورودی در نظر گرفته می شد در حال حاضر از بین رفته است .
نرخ مراکز اقامتی در ایران هر روز گران تر می شود و همین امر موجب شده تا هر روز از تعداد گردشگران خارجی به کشور کاسته شود. |
کارشناسان عنوان می کنند متاسفانه پس از گذشت سال ها، در کشور شرکت حمل و نقلی که خدماتش را مطابق با استانداردهای جهانی ارائه دهد، وجود ندارد بطوریکه هنوز شاهد حضور رانندگان خطی در اتوبوس های گردشگری هستیم که این مشکلات بسیاری را به خصوص در تورهای ورودی ایجاد کرده است.
پور فرج کیفیت خدماتی که به گردشگران نیز ارائه می شود مناسب ندانست و تاکید کرد: شرایط مراکز اقامتی برای گردشگران خارجی درحال حاضر بسیار بد است بطوریکه از یک طرف قیمتها افزایش یافته و از سوی دیگر کیفیت خدمات نیز پایین آمده و این نابسامانی را نه سازمان میراث فرهنگی و نه هتلداران هیچ کدام بر عهده نمی گیرند و هیچ توجهی نیزاز سوی سازمان میراث فرهنگی به این موضوع نمی شود.
وی با تاکید بر اینکه هزینه هتلهای ایران با درآمد مردم ایران همخوانی ندارد، گفت: هم اکنون شرایط اقتصادی دنیا به گونه ای است که ما می توانیم به راحتی از این موقعیت ها به نفع خودمان استفاده کنیم . سطح درآمد مردم پایین آمده و ما نیز باید قیمتها را برای افزایش گردشگران کم کنیم اما متاسفانه درک درستی از این موضوع وجود ندارد و شرایط نه تنها برای توریست ها بلکه برای گردشگران داخلی نیز اصلا مناسب نیست وهیچ ثباتی وجود ندارد.
براساس آمارهای موجود تاکنون تنها 50 یا 60 آژانس درزمینه تورهای ورودی فعالیت می کنند که آنها نیز بدلیل افزایش نرخها در آستانه ورشکستگی قرار دارند.
علیرغم افزایش قیمتها کیفیت خدمات پایین آمده و این نابسامانی را نه سازمان میراث فرهنگی و نه هتلداران هیچ کدام بر عهده نمی گیرند و هیچ توجهی نیز از سوی سازمان به این موضوع نمی شود.
به گفته پورفرج تمامی دفاتر وارد کننده تورهای ورودی تمامی تلاش خود را می کنند تا گردشگر وارد کشور شود اما بدلیل عدم وجود شرایط مناسب هر روز وضعیت توریست بدتر می شود .
وی با اشاره به اینکه نظارت زمانی صورت می گیرد که توجه باشد، تصریح کرد : وقتی بارها به سازمان میراث فرهنگی مشکل افزایش بی رویه قیمتها را گوشزد کرده ایم اما آنها توجهی نکرده اند پس دیگر نباید در فکر نظارت باشیم .
دبیر جامعه تخصصی تورگردانان در ادامه افزود: عدم توجه و بی برنامگی سازمان مذکور وضعیت را به حدی رسانده که حتی هتل ها نیز به حرف مشتری توجهی نمی کنند این درحالی است که در تمامی دنیا تقاضا و نیاز مشتری حرف اول را می زند.
به گفته پورفرج هیچ تیم کارشناسی نیست که مشکلات موجود را بررسی و حل کند.
نظر شما