به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سردار فهیمی راد صبح امروز در جمع خبرنگاران افزود: در پی اقدام دادخواهی نماینده حقوقی یکی از سازمانهای حمایتی مبنی بر اینکه فرد یا افرادی اقدام به جعل مهره های اداره درمان این نهاد کرده اند ماموران اداره مبارزه با جرایم اقتصادی و رایانه ای پلیس آگاهی استان با هماهنگی مراجع قضایی وارد عمل شدند.
وی اظهار داشت: ماموران این اداره با تحقیقات گسترده و نامحسوس متوجه شدند افراد این باند با تهیه نسخه های جعلی و مراجعه به داروخانه های سطح شهر مشهد اقدام به دریافت داروهای گران قیمت یارانه ای و فروش آنها در بازارآزادمی کنند.
فهیمی راد تصریح کرد: ماموران پس از شناسایی و دستگیری متهم به نام علی بازجویی های فنی خود را آغاز کردند و در بازجویی ها به همکاری فرد دیگری به نام محمود پی بردند.
این مقام انتظامی ادامه داد: پس از دستگیری محمود در محل مخفگیاهش تعداد پنج عدد مهر جعلی سازمانهای نظامی و دولتی، 200 عدد نگاتیو آماده، یک دستگاه قطب نما و یک دستگاه دوربین نظامی و تجهیزات ساخت مهر ژلاتینی کشف شد.
وی خاطرنشان کرد: در اعترافات علی متهم پرونده مبنی بر تهیه داروهای یارانه ای با نسخه های جعلی و فروش آنها شخص معروف به دکتر، ماموران انتظامی موفق به دستگیری دیگر پرونده شدند.
سردار فهیمی راد در پایان گفت: متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت بررسی تحقیقات بیشتر به مراجع قضایی معرفی شدند.
نظر شما