به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مجید نامجو روز گذشته در همایش بین المللی پروژه تحقیقتی نیترات زدایی از آب مشهد در هتل پردیسان مشهد افزود: کاهش متوسط بارندگی به میزان 250میلی متر در سال و پراکندگی بارش و رشد و پراکنش جمعیت اکنون مدیریت تامین و توزیع آب شرب در کشور را با مشکلات مختلفی روبرو ساخته است.
وی اضافه کرد: با تمهیدات و اقدامات انجام شده علیرغم خشکسالی پیش روبی که طی 40سال گذشته بی سابقه بوده توزیع آب شرب در تابستان امسال بدون کمترین چالش سپری شد.
مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور پایداری این وضعیت را از جمله رسالتهای اساسی همه مسئولان آبرسانی عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از طرحهای مهم پایش کیفیت آب بحث نیترات زدایی می باشد که عملکرد آب و فاضلاب مشهد در این رابطه بسیار چشمگیر و قابل تحسین بوده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر توجه به مقولاتی نظیر اجرا و تکمیل طرحهای فاضلاب کشور برای استفاده از پساب و جایگیزینی آن با آب مصرفی بخش کشاورزی استفاده از منابع آبهای لب شور و کاربرد دستگاههای آب شیرین کن، طرح و توجه به ارزش اقتصادی آب و نگاه استراتژیک به این مقوله جز اصولی ترین اموز وزارت نیرو است.
نامجو با اشاره به نامگذاری امسال توسط سازمان ملل به نام سال آب خاطرنشان ساخت: توجه جهانی به مقوله آب نقش مهمی در حفظ منابع آبی داشته و در این راستا از سال 2000 هر سال با عنوانی پیرامون آب نامگذاری شده است.
نظر شما