پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ دی ۱۳۸۷، ۱۰:۳۷

ضریح مطهر حرم رضوی غبارروبی شد

مشهد - خبرگزاری مهر: آیین غبارروبی ضریح مطهر و مضجع شریف هشتمین پیشوای شیعیان جهان امام علی بن موسی الرضا(ع) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر در مشهد، این مراسم عصر روز گذشته با حضور حضرات آیات، مسئولان کشوری و استانی و جمع کثیری از خدام بارگاه رضوی در فضایی سرشار از معنویت و روحانیت عصر امروز برگزار شد.

در این مراسم حضرت آیه الله واعظ‌ طبسی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان، علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، رسولی محلاتی و از مدرسین حوزه علمیه خراسان، ضریح مطهر و مضجع منور حضرت رضا(ع) را غبارروبی و عطرافشانی کردند.

در این آیین روحانی در حالی که آوای جان بخش کلام الهی و مداحی مداحان اهل بیت(ع) فضای حرم را عطرآگین کرده بود، حاضرین در مسجد بالا سر مبارک به زانوی ادب نشسته و با چشمانی اشکبار با مولای خود نجوا کردند.

مراسم غبارروبی با گشودن درب ضریح مطهر آغاز شد و نذورات مردمی داخل ضریح در بسته‌های مخصوص به خزانه آستان قدس رضوی منتقل شد.

حضرات آیات در ادامه با ورود به داخل ضریح مطهر، ضمن تعویض روپوش سنگ مضجع منور، تمامی قسمت‌های داخلی ضریح را غبارروبی کرده، با گلاب ناب شستشو داده و سپس به نماز ایستادند.

در پایان این مراسم که حدود دو ساعت به طول انجامید، خادمان بارگاه ملکوتی حضرتش درب‌های ورودی حرم را گشودند تا زائران و مجاوران، مضجع منور حضرت را در حلقه توسل و دعا به آغوش کشند. این مراسم از طریق یک مانیتور 8× 16 متری در رواق بزرگ امام خمینی(ره) برای عموم زائران به صورت مستقیم پخش شد.

کد خبر 817502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha