پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ دی ۱۳۸۷، ۱۵:۳۵

امسال 900 پروژه در دهه فجر در مازندران به بهره برداری می رسد

امسال 900 پروژه در دهه فجر در مازندران به بهره برداری می رسد

ساری - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: در ایام دهه فجر امسال در مازندران 900 پروژه به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر در بابل، سید عیسی هاشمی حیدری ظهر شنبه در بازدید از بیمارستان 372 تختخوابی بابل در جریان چگونگی روند اجرایی این پروژه قرار گرفت.

 وی با اشاره به اینکه ساخت  این پروژه هم اینک  در حال اتمام است، افزود: بیمارستان 372 تختخوابی بابل دارای 52 تخت ویژه، 320 تخت عادی بوده که با هزینه ای بالغ بر 50 میلیارد تومان درایام دهه فجر آماده بهره برداری است.

هاشمی از پیشرفت صد در صدی بخش ساختمانی و تاسیساتی این بیمارستان خبر داد و افزود: با هزینه ای بالغ بر 18 میلیارد تومان این بیمارستان تجهیز شده است.

معاون عمرانی استاندار در ادامه با اشاره به تجهیزات تخصصی این بیمارستان افزود: در بخش تجهیزات تخصصی بیمارستان که لزوما باید از استانداردهای مطلوب برخوردار باشد به 30 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با پیش بینی صورت گرفته اقدامات لازم صورت می گید.

هاشمی در خصوص افتتاح پروژها در ایام الله دهه فجر افزود: در ایام دهه فجر بیش از 900 پروژه در بخش های مختلف در سطح استان آماده بهره برداری خواهد بود.

کد خبر 817977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha