پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ دی ۱۳۸۷، ۱۲:۳۳

90 درصد متقاضیان مسکن مهر در خراسان جنوبی زمین دریافت کردند

90 درصد متقاضیان مسکن مهر در خراسان جنوبی زمین دریافت کردند

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل تعاون خراسان جنوبی گفت: تاکنون 90 درصد متقاضیان مسکن مهر در خراسان جنوبی زمین دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حسین خوشایند صبح امروز در گردهمایی اعضا تعاونی های مسکن مهر شهرستان قاین تامین مسکن برای اقشار کم درآمد را یکی از دغدغه های اساسی دولت خدمتگزار عنوان کرد و افزود: در این خصوص دولت در گام اول تامین زمین به صورت اجاره 99 ساله و در گام بعدی تسهیلات در اختیار تعاونی های مسکن مهر قرار می دهد.

وی از پرداخت دو میلیون ریال یارانه به هر واحد از تعاونی های مسکن مهر استان خبر داد و تصریح کرد: برای تامین بخشی از خدمات نظام مهندسی از جمله هزینه طراحی و اجرا مبلغی تا سقف دو میلیون ریال به صورت یارانه ای به تعاونی های مسکن مهر پرداخت خواهد شد.

خوشایند واگذاری زمین به صورت اجاره 99 ساله، پرداخت 10 میلیون ریال تسهیلات آماده سازی، تخفیف 50 درصدی در صدور پروانه شهرداری، پرداخت 140 میلیون ریال تسهیلات برای ساخت هر واحد را  از جمله مزایای طرح مسکن مهر برشمرد و خاطرنشان کرد: تسهیلات بر اساس پیشرفت فیزیکی کار در چهار مرحله پرداخت خواهد شد.

وی روند اجرایی تعاونی های مسکن مهر شهرستان قاین را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: این امر نشان دهنده وحدت و سرمایه گذاری اعضا، مسئولین محلی، استانی، اعضاء هیئت مدیره و دیگر دست اندرکاران است.

خوشایند با اشاره به اینکه تعاونی های مسکن مهر قاین در تیرماه گذشته تشکیل و در هفته دولت آن سال زمین تحویل و کلنگ زنی شد، اظهار داشت: پس از تهیه طرح و نقشه در اردیبهشت سال جاری کار ساخت و ساز آن آغاز شده و در دهه فجر امسال تعدادی از این واحدها تحویل داده خواهد شد.

مدیرکل تعاون خراسان جنوبی با بیان اینکه واگذاری ها بر اساس میزان مشارکت و همکاری خواهد بود، تصریح کرد: پس از اتمام کار ساخت و ساز که حدود دو سال است اقساط آن به صورت پلکانی آغاز شده و در طول 15 سال باید باز پرداخت شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های مسکن و مهر شهرستان قاین نیز در این آئین با ارائه گزارشی از روند کار پروژه الغدیر قاین گفت: این پروژه در زمینی به مساحت پنج هکتار، در چهار فاز طراحی و برای هر واحد 85 متر زیربنا در نظر گرفته شده است.

محمدرضا قربانی تصریح کرد: مراحل تحویل فاز اول و دوم در اواسط سال آینده و فاز سوم و چهارم هم در سال 89 خواهد بود.

کد خبر 818359

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha