پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ دی ۱۳۸۷، ۱۰:۵۲

کنسرت پژوهشی "نگرشی بر غم در موسیقی ایران" برگزار می شود

کنسرت پژوهشی "نگرشی بر غم در موسیقی ایران" برگزار می شود

کنسرت پژوهشی مجید کیانی با عنوان "نگرشی بر غم در موسیقی ایران" 11بهمن ماه ساعت 18 در فرهنگسرای نیاوران برگزار می شود.

مجید کیانی نوازنده سنتور با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگارمهر گفت : این کنسرت پژوهشی در دو بخش اجرا می شود بخش اول به بررسی نگرشی بر غم در موسیقی ایران اختصاص دارد و در بخش دوم پیرو مباحث مطرح شده نمونه های عینی توسط سنتور در دستگاه نوا اجرا می شود.

وی در ادامه به دلایل برگزاری ان نشست پژوهشی اشاره کرد و گفت : یکی از تصورات نادرست در حوزه موسیقی ایرانی این است که بسیار گفته می شود که این نوع موسیقی سرشار از غم و اندوه است، در این ارتباط دیدگاههای متعددی مطرح است که آیا اساسا موسیقی شاد و یا غمگین وجود دارد یا خیر و یا اینکه عواطف ما غم و شادی یک اثر را مشخص می کند.

این نوازنده سنتوردر پایان به یکی دیگر از مباحث مطرح دراین کنسرت پژوهشی اشاره کرد و گفت : قابلیت موسیقی ردیف دستگاهی ایران درموسیقی تعزیه و مراسم عزاداری ماه محرم و صفر امری انکار نشدنی است و طی تحقیق های مقاسیه ای که بر روی نوحه ها انجام داده ام، به این نتیجه رسیدم که فواصل موسیقایی و هچنین مدلاسیون هایی که در این نوحه ها انجام می شود منطبق بر موسیقی دستگاهی ایران است از همین رو بخشی از مباحث کنسرت پژوهشی"نگرشی بر غم در موسیقی ایران" به طرح این مسئله اختصاص دارد و در پایان هم نمونه هایی از نوحه های مراسم تعزیه را با سنتور اجرا می کنم. 

کد خبر 818368

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha