شهرام شفیع زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص خبر واگذاری سهام باشگاه استقلال اهواز و تغییرات مدیریتی در این باشگاه گفت: این اخبار در حد شایعه است و اصلا صحت ندارد. متاسفانه عدهای نمی توانند موفقیت تیم استقلال اهواز را ببینند به همین دلیل پس از آنکه نتایج خوبی را در لیگ برتر کسب می کنیم با انتشار اخبار کذب می خواهند در این موفقیتها خللی ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه باشگاه استقلال اهواز قائم مقام و سخنگو ندارد که پاسخ این شایعات را بدهد، ادامه داد: این افراد با بیان این مسائل می خواهند تیم را به حاشیه ببرند اما مطمئن باشید استقلال اهواز به روند رو به رشد خود ادامه می دهد و تا پایان رقابتهای فصل جاری به اهداف این فصل که رسیدن به جمع هشت تیم بالای جدول و بازیکنسازی است، دست پیدا می کنند.
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز خاطر نشان کرد: اگر در لیگ ایران عدالت رعایت می شد و همه تیمها خصوصی می شدند، قطعا استقلال اهواز قهرمان می شد زیرا با تمام مشکلاتی که داریم تا به امروز در جدول تیمهای خصوصی لیگ امسال در رده نخست قرار گرفتهایم.
وی با بیان اینکه ظرف روزهای آینده بخشی از بدهی بازیکنان تیم استقلال اهواز پرداخت خواهد شد، افزود: آینده تیم استقلال اهواز بسیار روشن است زیرا در این فصل جوانگرایی بسیار خوبی کردهایم و این بازیکنان تا 2، 3 سال آینده می توانند، مهرههای ارزشمندی برای تیم ما محسوب شوند.
شفیع زاده در پایان با بیان اینکه غیبت بازیکنان اصلی و تعویق چندباره دیدار با ابومسلم باعث افسردگی و افت فنی بازیکنان این تیم برابر سیاه جامگان مشهدی و در نهایت شکست آبیپوشان خوزستانی در آن دیدار شد، گفت: ما مشکلات ابتدای فصل را به خوبی پشت سرگذاشتیم و امروز هم با تمام توان برای رفع مشکلات تیم تلاش می کنیم تا در بازیهای پایانی لیگ برتر بتوانیم نتایج قابل قبولی را کسب کرده و در پایان مسابقات جایگاه مناسبی را در جدول رده بندی کسب کنیم.
نظر شما