پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۳۸۷، ۱۶:۵۱

سوخت مایع به صورت کامل در استان تهران ذخیره شده است

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل ستاد حوادث غیرمترقبه استانداری تهران گفت: سوخت مایع به صورت کامل در استان تهران ذخیره شده است.

محمدرضا محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج با بیان این مطلب اظهار داشت: به رغم ذخیره شدن سوخت مایع به صورت کامل در استان تهران، شهروندان نیز نباید از صرفه جویی و مصرف بهینه منابع انرژی غافل شوند.

وی ادامه داد: پایین آوردن درجه حرارت و استفاده از شیرهای هوشمند از راههای صرفه جویی در منابع سوخت است.

این مسئول افزود: قرار است گزارش مصرف انرژی و گاز همه ادارات به صورت جدولی در اختیار ما قرار گیرد تا سهم هر بخش در زمینه صرفه جویی در این منابع مشخص شود.

مدیرکل ستاد حوادث غیرمترقبه استانداری تهران در خصوص آب شرب روستاها نیز بیان داشت: لازم است در روستاهایی که امکان یخ زدن منابع در زمستان وجود دارد، تانکر آب به میزان کافی نصب شود تا آب شرب روستاها در هر شرایطی تامین شود.

محمودی در خصوص محصولات کشاورزی نیز گفت: لازم است کشاورزان، محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند تا در زمان بروز حوادث غیرمترقبه با مشکلات زیادی مواجه نشوند.

وی خاطرنشان کرد: امکان جبران کامل خسارت احتمالی کشاورزان برای دولت وجود ندارد و به همین دلیل باید کشاورزان را تشویق کنیم تا در اسرع وقت محصولات خود را بیمه کنند.

کد خبر 818819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha