به گزارش خبرنگار مهر، محسن زارعی دوشنبه شب در جلسه ستاد توسعه شهرستان ساری در فرمانداری افزود: به استناد ماده هشت قانون، دستگاه های خدماتی به هیچ عنوان اجازه دادن مجوزهای آب، برق و گاز به سازندگان متخلف ندهند.
وی خاطرنشان کرد: بخشداران و دهیاران در روستاها نیز باید نظارت خود را در این مناطق بیشتر کنند زیرا ساخت و سازهای بی رویه و غیرمجاز به روستاها نیز تسری یافته است.
فرماندار ساری با اشاره به اینکه بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی باید عملیات ساختمان را در روستاها به درستی انجام دهند، تصریح کرد: با پیگیری نمایندگان مجلس مقرر شد احداث نمایشگاه بین المللی مرکز استان به بخش خصوصی واگذار شود.
زارعی با بیان اینکه در مصوبه سفر دوم دولت به مازندران احداث سایت اداری مدنظر قرار گرفته است، یادآور شد: جلسات مدون ایجاد این فضا در مرکز استان انجام و با تعیین زمین مورد نظر به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
وی با اعلام اینکه اجرایی شدن پروژه های بزرگ ساری رفاه عمومی مردم را به دنبال دارد، افزود: برای به فرجام رسیدن این امور به همت بیشتر مسئولین نیازمندیم.
زارعی با اشاره به اقدامات انجام شده برای ایجاد پارک موزه دفاع مقدس در مرکز استان گفت: با مصوبه هیئت دولت کاربری گردشگری برای اراضی حوضه تجن تصویب شده و از سازمان حفظ آثار انتظار می رود با پیگیری های مستمر عملیات اجرایی این پروژه ها را آغاز کنند.
نظر شما