به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سید حبیب شکرابی صبح امروز در نشست معاونت حمایت این نهاد با بیان اینکه طی چهار سال گذشته بالغ بر 13 میلیارد ریال از سوی حامیان به حساب ایتام واریز شده است، تصریح کرد: 120 حامی این نهاد در خارج از کشور سکونت دارند.
وی به سیستم الکترونیکی حامی یابی کمیته امداد خراسان جنوبی اشاره کرد و اظهار داشت: مردم نوع دوست و خیر استان می توانند با مراجعه به سیستم اکترونیکی کمیته امداد یتیم مورد نظر خود را انتخاب و بنا به توان مالی خود مسئولیت حمایت از یک یا چند نفر را بر عهده گرفته و ماهیانه مبلغ حداقل 10 هزار تومان به شماره حساب یتیم مورد نظر واریز کنند.
شکرابی در خصوص ارتباط با این سامانه تصریح کرد: این سیستم به نحوی طراحی شده که حامی از امکان دیدن و مشاهده اطلاعات ایتام، ثبت فیش واریزی، مشاهده ثبت واریز وجه و اطلاع از گردش حساب را برخوردار شده و می تواند از طریق این سیستم پیگیریهای لازم را انجام دهد.
به گفته وی در صورتی که حامی قصد دیدن یتیم مورد نظر خود را داشته باشد باید با مراجعه به کمیته امداد هماهنگی های لازم را انجام دهد.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی به توجه و اهمیت حمایت از ایتام در قرآن و روایات اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: یکی از مهم ترین محاسن اخلاق سرپرستی ایتام، تفقد و محبت نسبت به آنان است.
نظر شما