پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ بهمن ۱۳۸۷، ۱۴:۳۸

در زنجان؛

طرح مصون سازی کودکان مهدهای کودک در برابر مصرف موادمخدر برگزار می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون پیشگیری سازمان بهزیستی استان زنجان از اجرای طرح مصون سازی کودکان مهدهای کودک تحت پوشش این سازمان در برابر مصرف موادمخدر، خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، گل نسا آقامحمدی قبل از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران گفت: این طرح به صورت پایلوت در سه مهد کودک شهرستان های "زنجان ، ابهر و خرمدره" بین 200 نفر کودک اجرا می شود.

وی افزود: طرح مصون سازی کودکان در برابر مصرف موادمخدر در دیگر استانها اجرا شده و زنجان تنها استانی است که سه مهد به عنوان پایلوت برای اجرای آن در نظر گرفته شده است.

آقامحمدی، هدف از اجرای این طرح را انتقال مهارتهای زندگی متناسب با سطح درک، فهم و سن کودکان به منظور افزایش آگاهی آنان نسبت به خطرات پیرامون عنوان کرد و ادامه داد: این آموزش به صورت همزمان به مربیان مهدهای کودک، والدین و کودکان، ارائه می شود.

معاون پیشگیری بهزیستی استان زنجان، ارائه پکیج های آموزشی شامل کتابچه کار، جزوات آموزشی ویژه والدین و مربیان وcdراازجمله اقداماتی عنوان کرد که در اجرای این طرح انجام می شود.

آقامحمدی، افزود: نتایج اجرای این طرح، جهت ارزیابی به دفتر پیشگیری از اموراعتیاد بهزیستی کشور ارائه خواهد شد تا میزان موفقیت یا عدم موفقیت طرح، مشخص شود.

 

کد خبر 819828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha