پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ بهمن ۱۳۸۷، ۱۵:۲۲

نمایشگاه دستنوشته‌های نادر قرآنی در عراق برگزار می‌شود

نمایشگاه دستنوشته‌های نادر قرآنی در عراق برگزار می‌شود

نمایشگاه سه روزه دستنوشته‌های نادر قرآنی که قدمت قدیمی‌ترین آن به قرن اول هجری بازمی‌گردد، از دیروز 30 دی آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، این نمایشگاه در نوع خود نخستین نمایشگاه از سال 2003 به شمار می‌رود که بیش از 80 دستنوشته نادر در آن نگهداری می‌شود.

این نمایشگاه سه روزه که از دوشنبه 30 دی ماه در بغداد آغاز شده است، قدیمی‌ترین و نفیس‌ترین دستنوشته‌ها را که برخی از آنها به قرن اول هجری باز می‌گردد، ارائه کرده است.

دستنوشته‌های آیات قرآن به خط کوفی است و در کنار دستنوشته‌های علوم حدیث، زبان، ادبیات، دعاهای مختلف، علومی چون نجوم، هندسه و ریاضیات در معرض دید علاقمندان و بازدید کنندگان قرار می‌گیرند. 

این نمایشگاه از سوی مرکز ملی دستنوشته‌های عراق برگزار می‌شود که بزرگترین مرکز دستنوشته‌ها و یکی از مراکز مهم و بزرگ جهانی است که مجموعه‌ای از دستنوشته‌ها را که در برگیرنده 47 هزار جلد با 200 هزار عنوان در زمینه علوم و معارف مختلف است نگهداری می‌کند.

کد خبر 819959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha