به گزارش خبرنگار مهر در شیراز محمد زارع ظهر امروز در نشست ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان شیراز افزود: در سال گذشته پنج هزار و225 کلاس برای مسافران نوروزی در نظر گرفته شد که مورد استقبال نیز قرار گرفت.
وی از طراحی نرم افزاری برای پذیرش سریعتر مسافران نوروزی خبر داد و افزود: امسال در حال طراحی نرم افزاری هستیم که بتوانیم در کمترین زمان ممکن و با برنامه ریزی صحیح مراتب اسکان مسافران را فراهم کنیم که البته اجرای این طرح به همکاری و کمک مخابرات استان فارس نیاز است.
در ادامه جلسه فرمانده نیروی انتظامی شهرستان شیراز نیز بیان کرد: برای نوروز امسال 40 ایستگاه پلیس به طور شبانه روزی مسئول حفظ امنیت مسافران در شهر بود که برای سال آینده نیز برنامه ریزیهای لازم صورت گرفته است.
سرهنگ حبیب الله زمانی با بیان اینکه در پی اقدامات صورت گرفته نوروز امسال شاهد وقوع کمترین آمار جرائم در ایام نوروز بودیم، افزود: برای نوروز 88نیز با استقرار ایستگاه های مختلف پلیس در سطح شهر سعی می شود بیش از پیش امنیت مسافران نوروزی را فراهم کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا مسئولین نیز باید به گونه ای برنامه ریزی کنند که مسافران نوروزی به محل های مشخصی هدایت شوند تا از نظر امنیتی نیز بتوانیم به راحتی امنیت و آسایش آنها را فراهم کنیم.
نظر شما