محمود معینی فر در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: با توجه به اینکه استان خوزستان در سال جاری یک خشکسالی شدید را تجربه کرد و لزوم صرفه جویی در مصر ف انرژی از سوی کلیه شهروندان استان احساس می شد این شرکت با برنامه ریزی و اجرای چندین پروژه موفق به کاهش مصرف برق به میزان قابل ملاحظه ای شد.
وی ادامه داد: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب یکی از بزرگترین شرکت های فعال در کشور به شمار می رود و مصرف انرژی آن نیز به همین مقدار رقم قابل توجهی است ولی با برنامه ریزی مطلوبی که صورت گرفته و به استناد قبوض صادر شده از شرکت توزیع نیروی برق موفق شدیم درهشت ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 18 درصد مصرف برق در مناطق نفت خیز جنوب را کاهش دهیم.
معینی فر افزود: این کار تنها با همکاری مطلوب کارکنان مناطق نفت خیز جنوب و حسن مسئولیت پذیری آنها امکان پذیر شده است.
مدیر عامل شرکت خدمت رفاهی و پشتیبانی نفت در رابطه با اقدامات صورت گرفته از سوی این شرکت برای کاهش مصرف برق گفت: کاهش زمان کارکرد دستگاه های تهویه مرکزی، تبدیل لامپ های رشته ای به کم مصرف، حذف مصارف اضافی و پرمصرف و همچنین فرهنگ سازی و انجام تبلیغات محیطی برای کارکنان در خصوص کاهش مصرف از جمله اقداماتی بود که منجر به موفقیت طرح بهینه سازی انرژی در این شرکت شد.
معینی فر تاکید: با توجه به اینکه در سال آینده نیز استان خوزستان با خشکسالی شدید مواجه خواهد بود این شرکت مصمم است ضمن حفظ این رکورد، برنامه هایی را برای کاهش بیشتر مصرف انرژی در مناطق نفت خیز جنوب اجرا کند.
نظر شما