پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ بهمن ۱۳۸۷، ۱۰:۰۴

حزب حاکم آلمان تاکید کرد :

لزوم پیگیری یک رویکرد منطقه ای با حضور ایران درباره افغانستان

لزوم پیگیری یک رویکرد منطقه ای با حضور ایران درباره افغانستان

حزب محافظه کار آلمان به رهبری صدر اعظم این کشور روز گذشته به منظور توسعه یک راهبرد سیاسی جدید برای برقراری ثبات در افغانستان ، خواستار ایجاد یک " گروه تماس" از کشورها شد که شامل ایران نیز می شود .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کارشناسان سیاست خارجی از جناح محافظه کار " آنجلا مرکل" در پارلمان آلمان همزمان با ورود " باراک اوباما" رئیس جمهوری جدید آمریکا به کاخ سفید در مقاله ای درباره همکاری دو سوی آتلانتیک یک رویکرد جدید را برای افغانستان خواستار شدند.

آنها گفتند که افزایش نیروها که اوباما از آن حمایت می کند، برای رسیدگی به بدتر شدن وضعیت امنیتی درافغانستان کافی نیست و یک راهبرد سیاسی نیز لازم و ضروری است.

در این مقاله آمده است:" با توجه به نبود یک مرجع مشاوره ای بین المللی برای افغانستان ، یک گروه تماس بین المللی که از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد مشروعیت پیدا می کند ، باید چنین ابتکار عملی را انجام دهد."

در ادامه این مقاله آمده است:" علاوه بر پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل، نمایندگان اتحادیه اروپا، افغانستان و همسایگان آن نیز باید بخشی از این گروه باشند."

" آندرس شاکنهاف" یکی از مولفان این گزارش تایید کرد که اشاره به همسایگان افغانستان می تواند به معنای ایران و پاکستان باشد.

وی در اظهاراتی که از سوی دفترش منتشر شد، گفت:" چنین ابتکار عملی که ایران نیز در آن قرار می گیرد، در صورتی که به گفتگوهای مستقیم بین واشنگتن و تهران منجر شود، سودمند خواهد بود."

بر پایه این گزارش، این مقاله در حالی که از سوی مرکل مورد حمایت قرار نگرفته، اما از سوی برخی از هم پیمانان کلیدی وی در پارلمان نوشته شده و احتمالا دیدگاههای وی را نیز معکس می کند.

ایده مشابه یک " گروه تماس" برای هماهنگی یک راهبرد بین المللی در افغانستان در سال 2006 ازسوی " ژاک شیراک" رئیس جمهور سابق فرانسه پیشنهاد شد، اما واشنگتن از آن حمایت نکرد.

کد خبر 820219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha